Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Birecik Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Banyo ve tuvalet en çok tıkanan yerlerdir. Kanalizasyon sisteminin eski veya yeterli olmaması bunu etkileyen sebeplerden birisidir. Tuvalet kağıdı, hijyenik ped ve daha birçok maddenin buralara atılması sonucu bu giderler yeni de olsa tıkanmaya neden olabilmektedir. Aynı zamanda insanların saçlarını taradıktan sonra taraktaki saçları atması da bir yerden sonra borularda yapışıp boruyu tıkamaya başlar. Bu durumlarda insanlar kendi çabaları ile tuvalet ve klozet tıkanıklığı açma işlemleri uygulamaktadır. Bazen başarılı olsalar da, bazen döktükleri yoğun ve aşındırıcı kimyasallar ile boruların delinip sistem tamirinin daha da zorlaşmasına neden olmaktadırlar. Kendilerinin halledemedikleri ve daha ciddi sorunlara sebep oldukları birkaç olaydan sonra tıkanıklık tespiti ve tamiri için uzman kişilerden destek almak isterler. Gelen uzmanlar herhangi bir sisteme veya ürüne zarar vermemek adına tuvaletlerden içeriye bir alet yollayarak boruların gittiği yolu takip ederler. Ardından kimyasalların borulara zarar verip vermediğini anlamak için kırmadan su tespiti ve tamiri yaparlar. Bazı durumlarda bu tamir işlemi çok daha kapsamlı yapılmak zorunda olduğu için duvarları kırmaları gerekebilmektedir. Aynı şekilde banyo ve tuvalet lavabolarında da içlerinde sabunun katılaşması veya saçların düşüp dolaşması nedeniyle tıkanmaktadır. Bu gibi durumlarda lavabo açıcı kullanılarak sorun halledilmeye çalışılır. Ancak ince plastik borular bu kimyasalların gücüne dayanamayıp zarar görür veya tıkanıklık nedenini pimaş borularında saklar. Bu yüzden pimaş açma ve tamiri yapılarak tıkanıklığın sebebi ortadan kaldırılır.

Tuvaletin tıkanmaması için ne yapmalıyım?

Tuvaletler, tıkanmaya en müsait yapılardan birisidir. Tuvaletinizin tıkanmaması için içine yabancı maddeler atmayınız. Banyonuzda bir çöp kovası edinerek tuvalet kağıdı ve hijyenik ped gibi ürünleri bu çöp kovasında biriktirmeniz sizin için daha faydalı olacaktır. Aynı zamanda tuvalet ve klozetlerinizi temizlerken orada donabilecek veya birikme yaparak tıkanmaya neden olacak malzemeler kullanmamaya özen gösteriniz. Sıvı ve asitliği çok yüksek olmayan maddeler ile temizlemek tıkanıklığın olmaması ve kanalizasyon sistemine ait boruların aşınmaması için çok daha iyi olacaktır. Kanalizasyonun tıkanması gibi durumlarda da tuvaletlerde tıkanma yaşanabilir. Bunun için de logar temizlik açma işlemleri yapılmalıdır.

Lavabomun tıkanmaması için ne yapmalıyım?

Özellikle sabunlar ve saç lavaboların tıkanmasında en büyük etkendir. Katı sabunlar, çok çabuk dondukları ve bulundukları yere yapıştıkları için tıkanıklığa neden olurlar. Bunlar yerine sıvı sabunu kullanarak bu konuda biraz daha yardımcı olabilirsiniz. Aynı zamanda elimizi yıkarken ya da yere dökülmesin diye lavabonun olduğu yerde saç tararken dökülen saçlar lavabonun içinde düğümlenerek suyun geçişini engellemektedir. Bu gibi durumlara dikkat ederek tıkanıklıkların daha az yaşanmasını sağlayabilirsiniz.

Birecik Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!