Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Bozova Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Ne kadar dikkat edilse de en çok karşılaştığımız problemlerden birisi de lavaboların tıkanmasıdır. Banyoda saç, kıl, tüy ve sabunlar buna neden olurken; mutfakta çay, yemek artıkları ve kullanılan deterjanlar buna neden olmaktadır. Özellikle zararsız gibi görünen çay artıkları kısa bir zamanda birikip yapışma yaparak boruları tıkamaktadır. Mutfak lavabolarının altında pimaş borular bulunur. Pimaş açma ve tamiri işlemi yapılırken lavaboyu tıkayan nedenlerin görmeniz mümkün olur. Bu tıkayan maddeler orada bozulma ve küfe neden oldukları için boruyu çıkardığınız zaman çok kötü bir koku yayılmaktadır. Mutfakta bulunan lavabo suyu çekmekte zorluk yaşamaya başladığında borudaki tıkanıklığı temizlemezseniz boru bağlantı noktalarından zamanla sızıntı yapacaktır. Bu sızıntı, dolabın o kısmında sakladığın malzeme ve yiyeceklerin üstüne akarsa bu sizin için sağlık riski oluşturur. Çünkü buradan akan su temiz olmayacaktır. Kirli bulaşık, meyve ve sebzeleri yıkadığımızı düşünürsek son derece tehlikelidir. Aynı zamanda sızan kirli su, mutfak dolaplarınıza da akacak ve onların zarar görmesine neden olacaktır. Bu durumda ise size ekstra masraf çıkaracak ve mutfak hijyenini bozacaktır. Bazen basit bir boru tıkanıklığı açma işlemi işe yararken bazen bu durumlar işe yaramamakta ve hatta durum daha da kötüleşmektedir. Eğer tüm uğraşlarınıza rağmen tıkanıklık durumları devam ediyorsa bir uzmandan destek alarak tıkanıklık tespiti ve tamiri yaptırınız. Suların fazla kireçli olmasından dolayı çeşmeler de sürekli olarak tıkanmaktadır. Bu durum çeşme tıkanıklık işlemi yapılana kadar geçmemektedir. Bu işlemi yaparken ağır kimyasallar kullanmanız da lavabonun borularına zarar vereceği için daha doğal yöntemler deneyiniz.

Her tıkanıklıkta uzman çağırmalı mıyız?

Ara sıra oluşan tıkanıklıklar için uzman birini çağırmanız gerekmez. Evde basit yöntemlerle lavaboyu açabilirsiniz. Boruların bağlantı noktasından ayırıp içinde tıkanıklığa neden olan maddeyi çıkarabilir ve ardından bu borulara zarar vermeyecek açıcılarla sistemi temizleyerek sorunu çözebilirsiniz. Ancak bir müddet böyle devam eder ve bir damla suyu bile çekmiyorsa bir uzmandan yardım alabilirsiniz. Duvarın arkasında bulunan borularda bir hasar olabilir veya tıkanıklık sebebiyle borularda sızıntı olabilir. Bunun için kırmadan su kaçağı tespiti ve onarımı yaptırabilirsiniz.

Lavabonun tıkanıklığı kendiliğinden düzelmez mi?

Ufak çaplı olan tıkanıklıklar suyun akış hızı ile beraber ortadan kalkabilir ancak bu ufak tıkanıklıklar başka bir noktada birleşerek daha büyük tıkanıklıklar oluşturabilirler. Aynı zamanda oluşan bu tıkanıklıklar, lavabodaki suyun geri dönmesi, mutfak dolaplarında sızıntı veya duvarın içinden geçen borulardan sızıntı gibi sonuçlara neden olabilir. Bu nedenle lavabo tıkanıklıkları basite alınmamalıdır. Müdahalenizin yetersiz kaldığı durumlarda işinde uzman kişilerden yardım alınız.

Bozova Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!