Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Ceylanpınar Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Artan nüfusla birlikte binalar çok fazla daire içerecek şekilde tasarlanmaya başlamıştır. Bu tasarımlar sonucu olarak her daireden çıkan su ve kanalizasyon boruları olmuştur. Bu kadar borunun duvarların içinden geçmesi de olabilecek sorunları beraberinde getirmiştir. Bu borularda oluşacak olan en ufak bir sızıntı, tüm duvarın nemlenmesine ve ciddi tadilatlara girmesine neden olacaktır. Aynı zamanda bu boruların takibinin yapılması için duvarların da yıkılması gerekecektir. Duvarların yıkılmaması bir hasar almadan gerekli kontrollerin yapılabilmesi için kırmadan su tespiti ve onarımı sistemini geliştirmişlerdir. Bu sistemde termal kamera ve akustik ses dinleme cihazı ile duvarların arkasındaki boruların incelemeleri yapılmaktadır. Tespit edilen soruna göre de müdahalede bulunulmaktadır. Tabi bu borularda sorun olmasının birçok nedeni vardır. Yapılırken boruların iyi oturtulmaması, doğal afetler ve giderlerin tıkanması. Giderlerin tıkanmasına en önemli örnek tuvalet ve klozetlerden atılan yabancı maddelerin yol açmasıdır. Bazen buna kanalizasyon sisteminde oluşabilecek olan dolma ve taşmalar da neden olabilmektedir. Bunun nedeni ise gelen suların gidecek yeri olmadığından borularda birikmesi ve en son ise geliş deliklerinden dışarı püskürmeleridir. Tuvalet ve klozet tıkanıklığı açma işlemi, hem kullananlar hem de tesisat açısından önemlidir. Buralarda yaşanan tıkanıklık sonu kanalizasyon atık ve suları geri tepmektedir ve bu da insanların sağlığı açısından tehlikeli bir durum arz etmektedir. Bu yüzden tuvaletlere büyük ve tıkamaya neden olabilecek ürünlerin atılmaması önerilir.

Tıkanan kanalizasyonlar nasıl düzeltilir?

Kanal temizleme işlemi yapılarak tıkalı kanalizasyon açılır. Bu işlem yapılırken organik atıklardan meydana gelen bir tıkanıklık söz konusu ise, cihaz yardımıyla atık parçalanır ve kanal içini tıkayan atık kanalizasyon kuyusun gönderilir. Bu şekilde tıkanıklık açılmış olur. Aynı şekilde logar tıkanıklık açma işlemi de bu metodla yapılır. Bu şekilde cihazlarla yaparak insanların organik atıklarla temas etmesi engellenmiş olunur. Kullanıcı hatası veya kanalda takılma gibi nedenlere bağlı olan bu işlemlerin maliyeti düşüktür.

Tıkanıklık olayları ile uğraşmamak için nelere dikkat edilmeli?

Kanalizasyon hattına bağlanan (lavabo, banyo, tuvalet vs) alanları kullanırken içlerine mümkün olduğunda bir şey atmayınız. Mutfak lavabolarında çay çöplerinin ve atık yağın dökülmesi çok masum gibi gelse de tıkanıklık ve çevre kirliliği açısından ciddi tehdit oluşturmaktadırlar. Aynı şekilde bilinçsiz şekilde yapılan lavabo tıkanıklık açma işlemleri de borulara hasar vererek ya da tıkanıklık sebebini ileriye ittirerek daha farklı tıkanmalara ve hasarlara neden olabilir. Bunlar yapılırken ve kullanılırken dikkat edilmesi gerekir.

Ceylanpınar Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!