Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Halfeti Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Hepimizin evinde sürekli olarak kullandığımız gider boruları vardır. Banyo, mutfak gibi yerlerde gider boruları mevcuttur. Ve hepimiz yine bu boruların tıkandığına şahit olmuşuzdur. Bu boruların tıkanmasıyla gider borusundan akıp gitmesi gereken atık su lavabomuzda öylece taşabilir. Tıkanan borular islerimizi aksattığı için hayatımızı kötü anlamda etkiler bizde bu yüzden hızlı ve pratik yöntemlerle sorunu ortadan kaldırmaya çalışırız. Halbuki bu işleri daha da zorlaştırabilir. Bu gibi durumlarda annelerimizin lavabo tıkanıklık açma girişimlerinde bulunduklarını görürüz. Çeşitli kimyasallar kullanırlar marketlerden alınan lavabo açıcılar bunlardan biridir. Ya da daha doğal bir yol olan sirkeyi kullanarak tıkanan lavabonun, gider borusunun açılmasını sağlarlar. Ama bu yöntem sıklıkla gider borusunu aşındırmakta ve daha büyük problemlere yol açabilmektedir. Bunun yerine tıkanıklık tespiti ve tamiri yapabilecek işinde uzaman kişilerden yardım almak daha doğru olur. Bu uzman kişiler ellerinde bulunan imkan ve yöntemlerle gider borusuna zarar vermeden tıkanıklığı giderebilirler. Borunun zarar görmeden tamiri masrafı azaltabilir. Aksi taktirde gider borusuna ulaşırken fayans, lavabo ve diğer eşyalara zarar verebilir. Bu yüzden kırmadan su kaçağı tespiti ve onarımı yapabilecek tamircilerin tercih edilmesi çok önemlidir. Gider borusuna ve diğer eşyalara zarar vermemek adına ve kimyasallardan farklı olarak özel aletler kullanırlar. Bu aletler sayesinde fayans ve lavabo kırmaya gerek gerek kalmaz. Tıkanıklık ve gider açma basit gibi görünse de aslında dikkat edilmezse ve hem tamir edilip hem de düzenli olarak bakımı yapılmazsa daha büyük sorunlara yol açabilir.

Tıkanan lavaboları açmak için kimyasal kullanmak faydalı mıdır?

Evlerde mutfağı en çok kullananlar ev hanımlarıdır. Çoğu zaman mutfak gider borusunun tıkanıp tıkanmayacağını düşünmeden birçok atığı yine bu lavaboya dökerler. Elbette ki düzgünce kullanılmayan her şey gibi mutfak lavabo borusu da arızalanır yani mutfak lavabosu tıkanır. Genellikle evdeki malzemelerle ya da marketten alınan boru tıkanıklığı açma işlemi için üretilen kimyasal maddelerle açılmaya çalışılır. Bu kimyasalın içinde bulunan zararlı maddeler mutfak lavabosunun gider borusunu aşındırabilir ve parçalanmasına sebep olabilir. Bu yüzden kimyasallar tıkanıklıkların giderilmesi için pekte faydalı değildir.

Tıkanıklık için ne yapmalıyız?

Tuvalet ve klozet tıkanma sebeplerinin yegane sebeplerinden biride banyoda kullandığımız peçetelerdir. Bazen çöp kutusu bulamayız yahut klozetin veya tuvaletin içine atmak daha kolay gelir. Buda tıkanmaya sebep olur. Birçok apartmanda klozetlere peçete ve benzeri tıkayıcı maddelerin atılmaması gerektiğiyle ilgili yazı mevcuttur. Buna rağmen yine de bu sorun yaşanabilir. Tıkanma olduğu zaman Tuvalet ve klozet tıkanıklığı açma işlemi için alanında uzman kişilerden yardım almak çok doğru olacaktır.

Halfeti Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!