Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Harran Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Zaman zaman mutfak, banyo gideri ya da lavabo giderleri gibi yerlerin tıkanıklık yaptığını fark ederiz. Bu gibi durumlarda evde basit yöntemler deneyebiliriz. Mutfak lavabo tıkanıklık açma işlemi için lavabo telleri kullanabilirsiniz. Evde lavabo teliniz yok ise ince sert parçayı dümdüz hale getirebilir tıkanan gideri açabilirsiniz. Şiş gibi şeyleri gider deliğinde asla kullanmamalısınız. Küçük bir yemek kalıntılarından oluşan tıkanıklık büyük bir soruna boru delinmesine sebep olabilir. Bu yüzden evde lavabo açıcı kimyasal maddeleri bulundurabilirsiniz. Banyo tıkanıklığı açma işleminde ise daha çok saç kıl gibi şeyler yumak haline gelip tıkanmasına neden olacağından eğer su açık bir haldeyse kapatılmalıdır. Banyo m² küçük olan bir yer olduğundan çok hızlı su dolar ve diğer odalara gidebilir. Sıcak su dökmeyi denedikten sonra eğer gitmiyorsa saç gibi şeyler olabilir bu yüzden banyo tıkanıklığı tespiti ve tamiri için; banyo tıkanıklığı teli kullanabilir ya da kendiniz bir tel ayarlayabilirsiniz. Günlük hayatta bu gibi durumlara sık rastlandığından kaynaklı birçok kişi nasıl mücadele edeceğini bilse de sizin başınıza böyle şeyler yeni geliyor olabilir. Eğer durumla baş edemeyeceğinizi düşünüyorsanız bir tesisatçı çağırabilirsiniz. Banyo ve lavabo gibi yerlerin tıkanıklıklarına alışmış olduğumuzdan evin diğer kısımlarında gerçekleşen tıkanıklıklara yabancı kalabiliriz. Örneğin petek tıkanıklıkları nasıl anlaşılır? Evlerimizde kullandığımız kalorifer peteklerinin içerisi tıkanabilir bunu tespit etmek için petek tıkanıklığı açma videosu izleyebilir biraz da olsa göz aşinalık açısından yardım alabilirsiniz. Petek boruları kireçlenme yapmış olabilir. Yıllık bakım zamanınızda veya uygun bir dönemdeyse petek temizleme makinesine kimyasal çözeltiler koyabilir o kireçlerin gitmesine çözüm olabilirsiniz. Boru tıkanıklığı açma için öncelikle kameralı bir cihazla eğer yer mümkünse izleyebilir bu şekilde hangi borunun tıkanık olduğunu tespit edebilirsiniz. Evimizde gerçekleşen bu tıkanmalara önem vermeli tespitini yapmalı ve mutlaka değiştirilmesi gereken boru varsa değiştirilmelidir. Aksi takdir de daha büyük zararlara uğratabilir.

Kırmadan su kaçağı tespiti nasıl yapılır?

Binaların eskimesiyle birlikte sorunlar artış göstermekte. Özellikle evde su sızmasından kaynaklı çok şikâyetler arttı. Bina ve borular eskidikçe basınçlı gelen suya dayanamadığından kaynaklı boruların zamanla çatlamasına neden olur böylelikle duvar içlerinde su sızıntıları meydana gelmektedir. Duvarınızın nemli görünümü sorununuzu tespit etmektedir. Peki, kaçak olan yer nasıl tespit edilir? Eskiden daha çok kırılarak kaçak tespit edilirken günümüzde teknolojinin ilerlemesiyle birlikte belirli ekipmanlarla duvar içi su akıntılarını tespit ediliyor. Elbette çözümü için bir kırılma gerçekleştirilecektir. Dinleme ve kameralı su kaçağı tespit cihazlarla artık bu işlem çok daha kolay bir hale gelmiştir.

Pimaş nasıl açılır ve nasıl tamir edilir?

Banyo gider borusu, lavabo gider borusu gibi kanalizasyona giden bu borular çeşitli yollarla açılabilirler. Örneğin bir pompa, lavabo açıcı kimyasal maddeleri, biraz sirkeyle sıcak su karışımı yöntemlerle açmak mümkün. Tamiri içinse pimaş kırığını tespit ettikten sonra pimaş yapıştırıcısı satın aldıktan sonra kırılan yeri testere ile kesip kısa olan pimaşı yapıştırabilirsiniz.

Harran Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!