Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Hilvan Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

İnsanların evde yaşayabileceği problemlerden birisi olan tıkanmış lavabolar ve giderleri rahatsız edici olabilmektedir. Bunun gibi sorunların ise birçok çözümü günümüzde mevcuttur. Örneğin lavabo tıkanıklığını açmak için kendiniz yapacaksanız eğer en doğal çözüm olarak karbonat önerilmektedir. Uygulamasına gelecek olursak tıkalı olan gider kısmına yarım bardak karbonat ve sirke döktükten sonra 15 dakika beklemeniz gerekmektedir. Daha sonra ise sıcak su ile dolu bir çaydanlığı gidere dökmeniz o tıkanıklığın giderilmesine yardımcı olacaktır. Bir diğer örnek olarak boru tıkanıklığı açma dan bahsedebiliriz. Öncelikle market veya nalburlarda satılan toz lavabo açıcının paketini açalım daha sonra bunu kullanmadan önce sıcak suyunuzun hazır olduğundan emin olun ardından gider borusuna önce lavabo açıcı tozu dökmeniz gerekmektedir. Daha sonra gidere kaynattığınız sıcak suyu gidere dökmeye başlayın bunları yaptıktan sonra borunun tıkanıklığı açılacaktır. Günümüzde bu işi yapan birçok işletme sahibi bulunmaktadır. Özellikle açılmayan veya açılması zor olan tıkanıklıklar için onlara başvurmamız gerekmektedir. Bu işi yapan ustalar tıkanıklık tespitini ve tamirini genel olarak kamera ile yapmaktadır. Ayrıca kırmadan su kaçağı tespiti ve onarımını da yapmaktadırlar. İnce işçilik ve hassas çalışma gerektiren kanal temizleme işlemlerinde pimaş açma ve tamirinde bilinçsiz iseniz bu işin ustalarından yardım almanızda fayda vardır. Ücretlere gelecek olursak, fiyatlar işi yapacak olan ustanın kullandığı ekipmanlara, harcadığı vakte ve tıkanıklığın durumuna göre değişiklik göstermektedir.

Lavabo Neden Taşar?

İnsanların evlerindeki taşan lavaboların nedeninin gider borularındaki tıkanıklıktan olduğunu söyleyebiliriz. Bu tıkanıklığın nedeni ise uzun süre boyunca kullanımdan kaynaklı kirlenmelerden dolayı boru içinde oluşan daralmadan kaynaklı lavaboların taştığını belirtelim. Daralan bu boruya ufak cisimlerin dahi girmiş olması suyun geri tepmesinde etkili olabiliyor. Ayrıca lavabo giderlerine dökülen veya atılan saç tellerinin de bu tıkanıklığa zemin hazırladığını belirtebiliriz.

En Etkili Lavabo Açıcısı Nedir?

İnsanlar evlerindeki tıkalı lavaboları açmak için çeşit çeşit ürünler kullanmaktadır. Kimisi kullandığı bu ürünlerin kalitesizliğinden şikayet etmektedir. Bu tarz şikayetlerin olmaması için kullanılması gereken ürünlerin başında asit bazlı bir lavabo açıcı olan kostik gelmektedir. Kostiğin içindeki asit su ile etkileşime geçerek ısınmaya başlar ve tıkanıklığa sebep olan cisimleri eriterek yok eder.

Hilvan Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!