Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Siverek Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Evimizde birçok gider borusu bulunur. Sürekli ve özensiz kullanım durumunda tıkanıklık meydana gelir. Tıkanıklık tespiti ve tamiri için alanında profesyonel birinin ilgilenmesi her zaman daha iyi olacaktır. Eğer tıkanıklığı kendiniz fark ettiyseniz o alanı kullanıma kapatmanız ve sorun çözülene kadar kullanmamanız tavsiye edilir. Bu işi yapanlar dışında evde kullanılan lavabo tıkanıklık açma, gider açma için kimyasallar bulunur. Yanlış kullanım sonucunda birçok sağlık sorunu oluşturabilir fazla kimyasal can zehirlenebilirsiniz. Bu yüzden bu kimyasalların kullanımı pek tavsiye edilmez. İşi uzmanına bırakmak her zaman daha iyidir. Bu kimyasallar aynı zamanda gider borularına zarar verebilir ve çatlak oluşumunu neden olabilir. Tıkanıklık dışında birde sızdırma problemin ortaya çıkabilir. Yeni nesil cihazlar ile artık gider açmak çok kolay. Kameralı cihazlar ile tıkanıklığın nerede olduğu kolayca tespit edilir. Tespit edilen tıkanıklık çeşidine göre en uygun olacak açma yöntemi seçilir. Örneğin; tuvalet ve klozet tıkanıklığı açma ile lavabo tıkanıklık açma yöntemi aynı değildir. Boruların boyutuna ve çeşidine göre en uygun robotlu gider açma yöntemi ayarlanır. Robotun yardımı ile direk tıkanıklığa ulaşılır ve gider borusuna hiç zarar vermeden tıkanıklık açılır. Daha sonra basınçlı yani tazyikli suyla yıkanarak pis boru kullanıma Uygun bir hale getirilir. En son kontrollerden geçer su sızdırma ve tıkanıklık testi yapılır ve işlem sona erer. Sorunların çözümünü profesyonelde aramak zararın ve maliyetin daha az olmasına neden olur. Tıkanıklığın konumuna göre açmak daha da zor olabilir. Örneğin bir lavabo ile logar tıkanıklık açma aynı zahmette olmayacaktır.

Giderlerin tıkanma sebepleri nelerdir?

Gidere tuvalet kağıdı atmak en büyük problem olabilir. Tuvalet kağıtları suda eriyerek giderde tıkanıklık sorununa yol açar. Tuvalet kağıtlarını çöp kovasına atmak daha uygun bir seçenektir. Kesilen saç ve sakalların giderleri tıkaması. Saçlar ve tüyler boruda yumak hâline gelerek gideri tıkar. Özellikle mutfak lavabolarında yemek artıklarının lavaboya dökülmesi en büyük tıkanıklık nedenlerindendir. Bazı yabancı cisimlerin atılması. Çocukların oyuncak gibi küçük cisimleri gidere atması da tıkanıklığa sebep olur.

Doğal yollar ile tıkanıklık açılır mı?

Tıkanıklık şekline göre değişebilir ufak lavabo tıkanıklıklarında doğal yöntemlerle başarılı olunabilir ancak büyük Tuvalet logar tıkanıklıklarında bu seçenekler çözüm olamaz. Evde lavabonun açmak istiyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz. Lavabo deliğine bir miktar karbonatı dökerek başlayın daha sonraki o karbonatın üzerine sirke veya kaynar su ekleyin bu maddeler birbirleriyle etkileşime girerek tıkanıklığı bir nebze olsun azaltacaktır fakat tam çözüm olacağını elbette ki söyleyemeyiz.

Siverek Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!