Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Suruç Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Evlerimizde veya iş yerlerimizde bazen teknik açıdan talihsizliklerle karşılaşırız. Bu talihsizlikler akla gelmeyecek çeşitli sebeplerle gerçekleşebilir. Bir su kesintisi gibi bir durumda bile tüm işlerimiz aksar. Buna eş değer başka bir arıza varsa o da tıkanıklık sorunudur. Özellikle evlerimizde lavabo tıkanıklığı daha çok mutfaklarda gerçekleşir. Bu tıkanıklığın bazı sebepleri vardır. Bunlardan ilk akla gelenler çay veya yemek atıklarının lavabo giderine girerek zaman içinde birikmesidir. Tıkanıklık tespiti ve tamiri noktasına gelindiğinde kişinin kendi yapabileceği yöntemlerden vardır. Bunlardan bir tanesi karbonat, sirke ve tuz karışımını bir bardak su yardımı ile tıkanmış lavaboya dökmektir. Tabi bu çözümler her zaman bu kadar basit olmayabilir. Bu noktada destek almak mecburi hale gelecektir. Zaten lavabo tıkanıklık açma aşaması en güvenli ve etkili şekilde ancak bir usta yardımı ile yapılabilmektedir. Lavabo haricinde tıkanıklık sorunuyla karşı karşıya kaldığımız başka gider noktaları da vardır. Bunlara örnek olarak banyo gideri, tuvalet ve klozet, boru gibi noktaları gösterebiliriz. Her tıkanıklık sorununun kendine özel çözümü ve yöntemi vardır. Bu işi yapan kişiler çeşitli tıkanıklık sebeplerini bilir ve bu arızalar karşısında nasıl bir yöntem izleyeceğinden emin olur. Bu yüzden ev veya iş yerlerinde oluşan tıkanıklık sorunlarında eğer durum ciddi görünüyorsa işi bilenlerden yardım almak en iyi seçenek olacaktır. Çünkü bazen sorun sadece tıkanıklık olmayabilir. Kanal temizliği gibi farklı bir işlem gerektirecek durumlar oluşabilir.

Kırmadan Su Kaçağı Tespiti Nedir?

Kırmadan su kaçağı tespiti ve onarımı günümüzde oldukça faydalı bir işlem haline gelmiştir. Eskiden kırılarak be göz ile tespit edilmeye çalışılan bazı su tesisatı kaçakları yerine şimdi kırmadan bu işlem yapılabilmektedir. Bu hasarın altındaki sebep su borularından, evler ve iş yerlerindeki tesisata gelen suyun fazla basınçlı olması sebebiyle su akıtması yapmasıdır.

Petek Tıkanıklığı Neden Olur?

Petek Tıkanıklığının belli başlı sebepleri vardır. Peteklere kombiden sıcak su gelir ve bu su petekte dolaşırken erozyon dediğimiz olaya sebep olur. Bu erozyon ile parçacıklar sökülür ve peteğin alt kısmında birikmeye başlar. Petekte su soğuduğunda bu parçaları da alarak sürüklediği için tıkanıklıklar gerçekleşir. Bu noktada kireç, petek tıkanıklık açma hizmetine bizi mecbur bırakır.

Suruç Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!