Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Viranşehir Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Tıkanıklık ve gider açma işletmeleri, evinizde bulunan banyodaki lavabo, tuvalet, duşa kabin, küvet ya da mutfağınızdaki lavabo olmak üzere bir çok alanda sizlere hizmet vermekte ve sizleri mağdur etmemektedir. Tıkanıklık ve gider açma işletmeleri toplu hizmet de verebilmektedir. Örneğin lavabo açma işleminde uygulanan açma işleminden sonra banyonuzdaki küveti de açtırabilirsiniz. Ya da elinizde olmayan sebeplerden dolayı oluşan tuvalet tıkanıklığına karşın tuvalet ve klozet tıkanıklık açma işlemini de tıkanıklık ve gider açma ekiplerine yaptırabilirsiniz. Evimizin pis sularının gittiği ve biz insanların evlerde yaşamasına en önemli etkiyi sağlayan logarlar tıkandığında telaş etmenize gerek yok, tıkanıklık ve gider açma işletmeleri  logar tıkanıklık açma işlemini uygular ve sizin en kısa sürede mağduriyetinizi ortadan kaldırır. Bu işletmelerin evlerimize yaptığı bir diğer yardım ise petek tıkanıklık açma işlemidir. Petek tıkanıklığı açma konusu oldukça önemlidir kış aylarında peteklerimizi ısınmak için kullanırız, bu yüzden petek tıkanıklığı bizlere sorun oluşturmaktadır. Tıkanıklık olduğunda petekler tam anlamıyla ısınmaz ve sorun yaşarız uzun süreli petek temizliği yapılmadığından ve suların kireçli olduğundan peteklerimiz tıkanır bu işlemi  gelip peteklerimize bir makine takarak içindeki tıkanıklığı vakumlayarak dışarı çıkarırlar. Bu işlem ise çok uzun sürmez ve ortamın kirlenmesine sebep olmaz.

Tıkanıklık açarken borulara zarar gelir mi ?

Bu konu çok önemlidir tıkanıklık açtıktan sonra düşünmemiz gereken diğer bir şey ise döşeli olan borulara zarar gelir ve orası aşınır mi olur çünkü bu daha büyük bir soruna sebep olmaktadır bu sorun cevabı ise basittir borular oldukça eski değil ise çok fazla kimyasal kullanmayarak boru aşınmasından kurtulabiliriz.

Ev içerisindeki gider açma ve tıkanıklık işlemleri evin kötü kokmasına sebep olur mu ?

Ev içerisindeki gider açma ve tıkanıklık işlemlerinde tabi ki kısa sürede olsa bir kötü koku olabilir ancak işler yolunda gittiğinde devamının gelmemesi için belirli yöntemler vardır. Örneğin lavabo altındaki borunun değişimi sırasında uygulanan borunun “s” şekilde olma işlemi sonrasında lavabomuzdan kötü koku gelmez.  O “s” bölümünde biriken su lavabomuzdan gelecek kötü kokuyu tutar ve geri gönderir.

Viranşehir Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!