Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Eyyübiye Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Öğrencilerin ve çoğu bekâr insanların ev yaşamında belki de en sevmediği şey bulaşık yıkamaktır. Tabi bulaşık makinesi olmayan insanlardan bahsediyoruz. Böyle insanlar genelde bulaşık yıkamayı pek beceremezler ve lavabonun her seferinde tıkanmasına sebep olurlar. Her seferinde de onu açmak için canla başla mücadele ederler. Ama artık işler eskisi gibi değil. Çünkü artık lavabo tıkanıklık açma ilaçları var. Bunları lavaboya döktüğümüzde, pompaya gerek kalmadan kendiliğinden çok rahat bir şekilde açılır. Bu tıkanıklık sadece mutfak lavabosunda olmaz. Tuvaletlerde, banyolarda ve kalorifer peteklerinde bile bu tıkanıklık meselesi ile uğraşırız. Hatta öyle ki bu tıkanıklıkları tespit ve tamiri için ekipler bile var artık hayatımızda. Bu tıkanıklıkların en zoru genelde petek tıkanıklığı gibi görünür. Hatta sadece bu işi yapan yani petekleri temizleyen firmalar bile var. Bu tıkanıklık meselesi ile sadece biz uğraşmayız, belediye personelleri de uğraşır. Onlar da logar tıkanıklık açma işleri ile uğraşırlar. Biraz düşününce bizim uğraştığımız işin, onların yaptığı iş yanında pek bir şey olmadığını anlarız. Bu belediye personelleri sadece logarlarla değil dere yataklarında biriken çer çöp dolayısıyla oluşan tıkanıklıklarla da uğraşırlar. Bizzat kanal temizleme işlerini bu insanlar yapar. Tekrar ev için konuşacak olursak insanların petek tıkanıklığı dışında en çok dert yandığı mesele, tuvalet tıkanıklığıdır. Bu gerçekten zor bir iştir. Temizlemesi ve tıkanıklığı açması, insanı son derece yoran bir iştir. Bu işler içinde yeni yeni firmalar ortaya çıkıyor. Bu firmalar, boru tıkanıklığı açma işinde yeni olsalar da, yine de işin hakkını iyi veriyor diyebiliriz.

Lavabo tıkanıklığını açarken kullandığımız kimyasallar zararlı mıdır?

Normal şartlarda bütün kimyasallar zararlıdır zaten. Ama bunları kullanmayı bilirsek ya da kullandığımız esnada önlemlerimizi iyi alırsak bir zararı dokunmaz bize. Mesela el ile temas da bulunduğu sıra hemen bol su ile yıkamalıyız. Ya da kullanırken kesinlikle eldiven takmalıyız.

Petek temizliğinin faydaları nelerdir?

Petekler tıkanınca ısıyı kendi arasında yayamazlar. Ne kadar yakarsak yakalım bir etkisi olmaz. Bunun için  peteklerimizi periyodik olarak temizletmek lazım. Petek temizliği ile tasarruf sağlamak bile mümkündür. Çünkü tıkanık olmayan petekler ısıyı çok rahat bir şekilde yaydığı için, bizim çok çalıştırmamıza gerek kalmaz.

Eyyübiye Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!