Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Karaköprü Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Evler ve işyerlerinin yapımı esnasında döşenen sıhhi tesisat zamanla bozulup yıpranabilir. Bu durumda istenmeyen durumlar meydana çıkabilir. Bulaşık yıkarken lavaboda biriken yemek artıkları alınmazsa zamanla bu artıklar birikerek tıkanıklığa yol açabilir. Tıkanıklık tespit ve tamiri ni kendimiz yapabileceğimiz kadar ufaksa lavabonun altından pis su giderine giden hattı kontrol etmek gerekir. Biriken pislikleri almak suyun daha hızlı gitmesini sağlayabilir. Çeşmeden gelen su da bir azalma varsa muhtemelen ana hatta bir problem olabilir. Çeşme tıkanıklık açma için çeşmenin kafası değiştirilebilir ya da orada bir kireçlenme varsa kireçleri çözdürmek de bir çözüm olabilir. Hiçbir tıkanıklık olmasa bile arada bir en azından lavabodan giden kısa pis su borusunun kontrol edilmesi biri kendi pislik varsa alınması büyük sorunları önlemede yardımcı olur. Duş alırken saç dökülebilir bunlar zamanla birikerek banyo giderinin tıkanmasına neden olur. Her duştan sonra duşakabin temizliği tıkanıklığı önleme için bir yöntem olabilir. Banyo tıkanıklığı tespiti ve tamiri için sıhhi tesisatçılar dan yardım istenir. Gelen tesisatçı usta tıkanıklığın nedenini tespit eder ve yapılması gerekenleri söyler. Eğer tıkanıklık ulaşılabilir durumdaysa getirdiği aletlerle kısa sürede açar. Boru tıkanıklığı açma çeşitli yöntemlerle yapılabilir gelen usta duruma göre en sağlıklı  çözümü bulacaktır. Çoğu usta öncelikle kırmadan su kaçağı tespiti ve onarımı  yapmaya çalışır. Ama ama mecbur kalındığı durumlarda mecburen duvarları kurarak borulara ulaşmak zorunda kalır. Bu hem sizin için artı masraf demektir.

Tıkanıklık neden olur?

Çeşmeden suyun az gelmesi temiz su borusunun tıkandığını gösterir. Ana hattaki tıkanıklık ilk başta evimize döşenen boru tesisatından kaynaklanır. Tesisat döşenirken iki çeşit boru kullanılır plastik ve Demir. Demir tesisat boruları daha çabuk tikanir. Çünkü zamanla Demir borularda paslanma meydana gelebilir Bu da tıkanıklığı neden olur. Ya da en başta tesisat döşenirken işçi kaynaklı hatalar da olabilir. Tesisatçılar bu tıkanıklığı açmak için çeşitli kimyasal malzemeler kullanırlar.

 Evde tıkanıklığı açmak  için ne yapılmalı ?

Öncelikle giderin  ağzında biriken saç kıl tüy gibi ya da artıkları temizlemek gerekir. Eğer hala sorun devam ediyorsa sivri bir cisim ne kontrol edilebilir. Evde bulunan kola maden suyu gibi asitli içecekler gidere dökülerek denenebilir. Ya da bazı temizlik markalarını üretmiş olduğu lavabo açıcı deterjanlardan faydalanılabilir. Eğer hala olmuyorsa profesyonel bir yardım almak gerekir.

Karaköprü Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!