Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Şanlıurfa Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

Geçmiş yıllarda insanlar birbirlerinden bu kadar uzaklaşmadigi zamanlarda düğün nişan ya da cenaze gibi durumlarda mahallenin kadınları bir yere toplanır burada yenecek yemekleri yardımlaşarak yaparlardı. Ama şimdi herkesin o kadar çok işi var ki kimse birbirine yardım etmiyor. Bu yüzden kalabalık yemek davetlerinde catering firmaları devreye giriyor. Örnek menülerden seçim yapılarak ya da kendi oluşturduğumuz menüyu uygulatarak  davetlilerin yemek ihtiyaçları karşılanıyor. Hatta bazı durumlarda  olduğu bölgede ün yapan bir firmaya bağlı çalışmadan mesleğini sürdüren aşçılar da mevcuttur. Düğün nişan ya da cenaze gibi durumlarda mevlit  yemeği yapan yörede ünlü aşçılar kulaktan kulağa yayılarak bulunur. Bir firmaya göre daha ekonomik olabilir.Toplu yemek şirketleri iş yerlerinde  personel yemeği dağıtımı yapmaktadır. Bazı firmalar işçilerine öğle yemeği ya da vardiyalı sistemde çalışılıyorsa akşam yemeği de vermek durumundadır. Bünyesinde aşçı çalıştırmayan bu iş yerleri personelleri doyurmak için mecburen en iyi yemek şirketleri ni araştırıp bularak yemek hizmeti alır. Kaba bir tabirle aç ayı oynamaz bu yüzden de elemanların karnınin  doymuş olması gerekir. karnı aç olan bir  personel daha az verimli çalışabilir.  şirket yemekleri hizmet almak işverenler için daha avantajlıdır. Fazladan personel ve mutfak masrafı çıkmayacaktır. anlaşma sağlanan yemek şirketi günlük menüye göre ve personel sayısına göre belirlenen saatte gelip yemek dağıtımını yapar. İş yerinde bu daha pratik bir yöntemdir.

Yemek şirketi ile çalışmanın avantajları nelerdir ?

Profesyonel bir hizmet alırsınız. İşyerleri için  fazladan personel ve mutfak masrafı olmayacağı için ekonomik olur. Normal cemiyet yemeği yaptıran bir kişi içinse daha pratik hale gelir. Yemek yapılırken ve dağıtılırken sizin bir şey yapmanıza gerek kalmaz.siz rahatça misafirinizle gelirken yemek dağıtımı kolayca yapılır.

Catering firmaları hangi durumlarda tercih edilmeli ?

Evinizde veya işyerinizde yemek ikram edeceğiniz her türlü organizasyon da tercih edilebilir. Daha çok kişisel tercihe bağlıdır yani. Evde yapacağınız küçük bir yemekli toplantıda bile yardım alabileceğiniz gibi büyük organizasyonlarda da tercih edilebilir. Çalışan kadınlar yemekli misafir çağırdıklarıda iş çıkışı yemekleri yetiştirmeleri zor olur böyle durumlarda catering firmaları hayat kurtarıcıdır.

Şanlıurfa Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!