Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Akçakale Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

Yemek yemek temel ihtiyaçlarımızdan biridir. Bu nedenle acı tatlı hayatımızın her anında düşünmek zorunda olduğumuz bir koşuldur. Toplu yemek ve catering hizmetleri tüm özel günlerinizde sizi yemek derdinden kurtarıyor. Tüm özel günlerinizde de hizmet veriyor. Örneğin evleniyorsunuz, en mutlu gününüzde aynı zamanda düğün telaşına birde yemek derdinin eklenmesini ister miydiniz? İşte catering firmaları düğün yemeklerinin gönül rahatlığıyla hazırlanıp servis edilmesi için oldukça önemli. Sadece en mutlu gününüzde değil aynı zamanda üzgün olduğunuz ölüm yıldönümü mevlitlerinde de mevlit yemeği için catering şirketlerinden yardım alabilirsiniz. Tüm organizasyonlar için menüler elbette ki farklıdır. Kendini isteğinize göre ekleme çıkarma yaparak size en uygun menüyü ayarlayabilirsiniz. Yemeklerinizin hazırlanmasından servisine kadar her konuda hizmet alabilirsiniz. Toplu yemek şirketlerinde en önemli husus hijyendir. Kalabalık bir gruba yemek hazırlanması her zaman normal sayıdan daha zor ve zahmetlidir. Hazırlanmasında hazırlayan kişilerin önlük ve bone kullanması. Eller ile doğrudan temas halindeki yemekleri hazırlarken eldiven kullanması servis yapılırken aynı şekilde önlüklü ve en az temas halinde yapılması toplum sağlığı ve hijyen açısından önemli bir husustur. Sadece zahmetli yemekler değil bazı organizasyonlarda aperatif yiyeceklerde kullanılır. Örneğin; bir açılış kokteylinde ana yemekten çok ayakta atıştırmalık tarifler daha çok tercih edilmektedir. Bu yüzden organizasyona göre birbirinden farklı ve lezzetli menüler oluşturulur. Hem özel günlerinizde unutulmaz bir yemek için hem de ve lezzet için en iyi catering şirketi ile anlaşmaya özen gösterin.

Catering şirketi nasıl kurulur?

Yemek yapmayı seviyor ve bulduğunuz her fırsatta sevdiklerinize veya kendinize yemek pişiyorsanız birde girişimci ruhunuz varsa bu iş tam size göre. Açılışlar, düğünler, kokteyller gibi bir çok organizasyonlarda yer alarak hem eğlenip hem de para kazanabilirsiniz. Öncelikle hangi türün size göre olduğunu bulun. Ne tarz yemekler yapmaktan hoşlandığınıza göre karar vermelisiniz. Brunch tarzı aperatif şeylerden hoşlanıyorsanız öğle yemekleri sadece tatlılar ise tatlı hizmeti verebilirsiniz. Mutlaka menü oluşturmalısınız. Sadece yemekler için değil aynı zamanda ihtiyaç listesi şeklinde bir listeye de ihtiyacınız olacak. Son olarak kendi yemeklerinizi test edin. Çevrenizdekilerin fikirlerine önem vererek kendinizi daha çok geliştirmeye çalışın.

Catering hizmeti kurmak için gerekli belgeler?

2 adet vesikalık fotoğraf gerekir eğer işletmeniz şahıs işletmesi ise gerekmez. İkametgah belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisi, işletici kimlik bildirme belgesi, SGK’ya kayıtlı olduğunu doğrulayacak herhangi bir beyan, vergi levhası, adli sicil kaydı, aşçılık alanında ustalık belgesi, Tapu ve yapı kullanma izin belgesi, kapasitesi raporu, işyeri kapasitesi, yangın durumları için itfaiye uygunluk belgesi, oda faaliyet gösteren belge gibi birçok resmi evrak gerekir.

Akçakale Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!