Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Ceylanpınar Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

Ülkemizde erkek çocukları dini ve sağlık çerçevesince olan nedenlerden ötürü erken yaşta sünnet edilir. Sünnet olmaları aileleri açısından önem arz eder. Eğlence yapmaktan zevk alan toplumumuz, oğullarının erkekliğe adım atışının simgesi olan sünneti bir düğün tarzı eğlenceyle kutlar. Sünnet düğünleri, gelen misafirlere yemek ikram edilmesi ve sünnet çocuğuna harçlık takılması ile ilerler. Sünnet yemekleri de düğünde olduğu gibi açı doyurmayı ve insanlardan hayır duası almayı düşünerek yapılır. Bazı aileler bu işi çok ciddiye alırlar ve en iyi yemek şirketleri anlaşırlar. Bu şekilde ailelerine yaraşır bir düğün yaptıklarını iddia ederler. Bunların yanı sıra gönüllü üyelerden oluşmuş sivil toplum kuruluşları; ramazan bayramı, kurban bayramı ve ülkede yaşanan deprem, sel, yangın gibi doğal afetlerde mağdur olan, aç kalan insanları doyurmak için yemek verir. Sivil toplum kuruluşları yemeği insanlara çok fayda sağlamaktır. Bu yemek etkinliği sayesinde sokakta ve aç kalmış insanların karnı doymaktadır. Ayrıca toplumumuzu birleştirerek birbirimize karşı olan bağımızı da güçlendirirler. İnsanları yardım etmeye davet eder ve bu şekilde yardımseverlik duygusunu yeniden insanlara aşılarlar. Bu yemekler düzenlenirken yemek şirketleri ile anlaşılır ve bu kuruluşlar gelen bağışlar sayesinde yemekleri ödeyerek insanlara ücretsiz yemek dağıtımında bulunurlar. Toplu yemek şirketleri bu tarz yardım yemeklerinde büyük rol oynarlar. Yemeklerin yapımı ve taşınması ile alakadar olarak insanların karnını doyurmasında yardımcı olurlar.

Kalabalık bir yemek töreninde yemekleri nasıl yaptırabilirim?

Eğer insan sayısı sizin karşılayabileceğinizden çok fazla ve bu iş için ayıracak paranız mevcutsa kalabalık topluluklara yemek yapan şirketler ile görüşebilirsiniz. İnsan sayısı ve istediğiniz yemeğe göre sizler bir ücretlendirme yapacaklardır. Ayrıca yemek tercihlerinizi vereceğiniz etkinliğe ve bütçenize göre yapmanız mümkün olacaktır. Daha detaylı bilgiler almak için yaşadığınız yerde bulunan yemek şirketleri ve bu tarz organizasyonlara yemek hazırlayan lokantalar ile görüşebilirsiniz.

Yemek etkinliklerinde verilecek yemekler sabit midir?

Bazı etkinliklerde servis edilen yemekler sabit de olsa aslında verilecek olan yemek içeriği tamamıyla size aittir. Bütçenizin karşılayabileceği, çok sevdiğiniz veya yörenize ait olan yemekleri yaptırtarak da insanlara servis edebilirsiniz. Bir düğünde vereceğiniz yemekler ile mevlit yemeği aynı içerik ve zenginlikte olmayacaktır. Yapmak istediğiniz yemek organizasyonun konusu ve büyüklüğüne göre istediğiniz bir menü oluşturabilirsiniz. Düğünlerde genellikle çorba, ana yemek, pilav, cacık ve tatlı olurken; mevlitte pilav ve tavuk yapılır. ancak dediğimiz gibi bunlar sizin isteğiniz doğrultusunda yapılır.

Ceylanpınar Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!