Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Siverek Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

Catering toplu yemek hizmeti sunan firmalara denir. Catering firmaları zor zamanlarınız da ya da bir organizasyon yapmak istediğinizde aklınıza gelen ilk konsepttir. Çünkü bir organizasyon da yemekle ilgilenmek çok büyük bir zaman kaybı yaratır. Böyle zamanlarda bir toplu yemek şirketleriyle anlaşıp sizin için en uygun yemekleri pişirip hazırlayıp hizmete sunmaktadırlar. Örneğin bir dernek üyesisiniz ve dernek kurumunun yıl dönümü geliyor. Organizasyon da her şey tamam fakat ne yiyeceğinize ve ne kadar bir yemeğe ihtiyacınız olduğunu tam bilemiyorsunuz. En iyi yemek şirketlerini araştırıp harika bir menü hazırlayabilirsiniz.  Dernek yemeklerinde genellikle hangi yöredeyseniz oraya ait yemekler sunulur. Farklı yerlerden derneklerinize bir katılım söz konusu olduğunda ise daha genel, herkesin yiyeceğinden emin olunan yemeklerden yola çıkabilirsiniz. Anlaştığınız yemek şirketlerinden buna uygun bir menü düzenlenmesini isteyebilirsiniz. Her organizasyon için hizmet veren bu Catering firmaları evlenme aşamasında olan çiftlerin nişan yemekleri veya düğün yemekleri için akıllarında büyük soru işaretleri olan durumlarda harika hizmetleriyle büyük bir iş yapmaktadırlar. Genel de herkesin yiyebileceği yemekler olan biber dolması, pirinç pilavı, etli nohut gibi hem çok hem de lezzetli olabilecek yemekleri sizin için hazırlayabilirler. Sadece toplu yemek değil kokteyl hizmeti de sunmaktadırlar. Bir açılış kokteyli hazırlatmak isteyebilirsiniz. Açılışınız için çeşit konusunda çok ve sayıca fazla içecekler hazırlatabilirsiniz. Bir yakınınızın acı dolu bir gününün de ona destek olmak adına baş sağlı dilemek adına gelecek olan misafirler için mevlit yemekleri yaptırmak isteyebilirsiniz. İnsanlar böyle yorgun ve hiçbir şey yapmak istemedikleri bir zaman sürecinde yemek yemeyi unutabilir ve sağlıkları kötüye gidebilir. Taziye evi için toplu yemek söyleyebilir ev sahibine iyi gelecek şeyler yapabilişiniz. Bunun içinde kendiniz uğraşmak istemeyebilir bir yemek şirketiyle anlaşıp hızlıca halledebilirsiniz. Toplu yemek hizmeti son zamanlarda yüksek oranda rağbet görmektedir. İnsanlar hızlı ve temiz beslenmek adına böyle şirketlerle anlaşıp istediği her yer için yemek sipariş edebilirler. Zamandan büyük tasarruf etmenizi sağlayan bu hizmet sektörünü kullanmadan önce iyice araştırıp daha sonra tercih etmelisiniz. Gerçek bu işi yapan firmalar dışında bireysel yürüten insanlar da var bu yüzden köklü firmalar tercih etmeniz de fayda var.

Toplu yemek organize etmek istediğimizde organizasyonun maliyeti kişi başına mı hesaplanmaktadır?

Organizasyon şirketleri organizasyon mekânına ve koşullara göre seçenekler sunmaktadır. Bu seçenekler kapasite oranı, yemek çeşidi, organizasyonun amacı ve diğer isteklere göre çeşitlenmektedir. Seçenekler içerisinde minimum katılımcı sayılarında ve en çok kaç kişi ile olacağını hesap ederek size uygun organizasyonu mekâna göre ve katılımcı sayısına göre belirlenmiş olan başlangıç fiyatından hesaplanır. Ekstra kişi, ekstra menü içeriğinde yapılan değişiklikler, eğlence araçları, mini konserler vb. isteklere göre ücretlendirme sonuçlanmaktadır. Kişi sayısı da maliyeti etkiler.

Gece organizasyon yapmak istersek bunu sağlayabilecek organizasyon şirketleri var mıdır?

Organizasyon şirketleri her türlü organizasyon hizmeti verebilmek için uygun ekipman ve yetkili kişiler sayesinde düğün, kına, sünnet, nişan, mezuniyet gibi akşam üstü ve sonrasında olabilecek organizasyon tekliflerine açıktırlar. Şayet gece organizasyon için bir planınız varsa 3 – 4 saat önceden haber verin ki uygun mekân ve şartların uygunluğunu kontrol edip size teklif sunmaları için organizasyon şirketleri sizinle iletişime geçebilsin.

Siverek Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!