Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Viranşehir Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

Ülkemizde insanlar beraber toplanıp vakit geçirebilecekleri birçok etkinlik düzenlerler. Bunlardan ilk akla gelenler düğün, sünnet, mevlit, dernek toplantıları gibi buluşmalardır. Bu etkinliklerde kişi, davetlilerinin rahat etmesini, geçirdikleri zamandan memnun kalmalarını ve etkili bir toplantı düzenlemiş olmayı hedefler. Bu etkinlikler hazırlanırken genellikle yemek kısmı çoğu kişi için ön plana çıkmaktadır. Artık toplu yemeklerin servis edilmediği uzun süreli buluşmalar neredeyse yok denecek kadar azdır. Toplu yemek şirketleri özellikle düğünlerde ilk kapısı çalınan kuruluşlar olmuşlardır. Yüzlerce misafir için en lezzetli şeklide yemek hazırlamak için her gün hizmet vermektedirler. Bu şirketler düğün yemekleri gibi klasikleşmiş menülerde alışılagelmiş yemekleri yapmanın yanında, açılış kokteyli gibi tamamen farklı bir konsept için de hizmet verirler. Bu şirketlerin tabldot şeklinde yemek servisi yapabildiğini uzun yıllar gördük. Ama artık normal bir şekilde de servis sağlayıp hem yemek hem ikram çeşitleriyle birlikte çalışmaktadırlar. Bu firmalarda planlama, yemeğin gerçekleşeceği etkinlikten önce yapılır ve menünün türü ile kişi sayısına göre yemekler zamanında hazırlanmaya başlanır. İşin yetkilileri tarafından yemeğin ulaştırılması da tam vaktinde gerçekleşir. Bu sayede yemek pişirme, hazırlama ve ulaştırma hizmeti ile catering firmaları süreci sıkıntısız bir şekilde yürütmüş olur. En iyi yemek şirketleri yemeklerde kullanılacak ürünlerin temini, hazırlanma ve pişirilme süreçleri, sunulma aşaması vb. gibi her aşamada eksiksiz ve disiplinli bir turum izler. Plan ve program ve zaman yönetimi işin özündedir.

Toplu Yemek Şirketi Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerenler Nelerdir?

Sadece düğün veya nişan değil, sivil toplum kuruluşları yemeğine kadar, misafirlerine yemek sunumu yapmak isteyen herkes toplu yemek şirketlerini tercih etmektedir. Etkinlik ve davetlerin böylesine önemli bir aşamasında dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Öncelikle firmanın yemekleri zamanında yapmasını örnek olarak verebiliriz.  Diğer özellikler ise hijyen açısından güvenilir olmaları ve yemek lezzetinin iyi olmasıdır.

Catering Firmalarından Neden Hizmet Alınır?

Dernek yemekleri gibi birçok insana toplu olarak yemek hizmeti verilmesi amaçlandığında ilk akla bu firmalar gelir. Bu toplu yemek şirketlerinden siparişler vermek hem ekonomik açıdan hem de sağlık açısından etkinliği düzenleyen kişiye fayda sağlayacaktır. Toplu sağlanan hizmetler çoğunlukla fiyat olarak uygundur. Ayrıca fastfood gibi sağlıklı olmayan seçenekler yerine ev yemekleri tercih etmek için bu firmalar idealdir.

Viranşehir Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!