Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Eyyübiye Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

Yemek hizmeti veren birden fazla meslek dalı vardır. Yemek hizmetini  restoranlardan alabileceğimiz gibi şirketlerden de alabiliriz. Çünkü yemek alanında hizmet veren şirketler vardır. Bu şirketlere toplu yemek şirketleri adı verilmiştir. Bu şirketlerin bize sunmuş olduğu hizmetler restorantların bizlere sunmuş olduğu hizmetlerden daha farklıdır. Şirketler bizlere toplu yemek sağlayarak hizmet vermektedir. Bu şirketlerin verdiği hizmetleri biraz daha açacak olursak özel günlerimizde veya evlerimizde kalabalık misafirlerimizi ağırladığımız günlerimizde bizler için  toplu yemek yapma hizmeti sunar.  Eğer düğün tarihimiz yaklaştı ise bu şirketlerden yardım alabiliriz.  Düğün hazırlıklarımızın yoğunluğu ve telaşı içinde ek olarak bir de yemek ile uğraşmak hiç şüphesiz bizleri daha da yoracak ve aynı zamanda telaşlandıracaktır. Böyle bir zaman da bu şirketler ile iletişime geçmemiz bizlerin yararına olacaktır. Şirketlere düğün tarihimizin yaklaştığını ve bu alanda hizmet almak istediğimizi belirtmeliyiz. Şirketler bizler için düğün yemekleri hizmetini anlatacak ve sunacaktır. Şirketlerin düğünümüze uygun bir düğün yemeği hazırlayabilmesi için düğünümüz hakkında bilgiler edinmesi gerekmektedir. Hizmet alacağımız şirkete düğünümüzün kaç kişilik olduğunu ve nerede olacağını bildirmemiz gerekir. Ardından düğünümüze davet ettiğimiz misafirlerimiz için bir menü oluşturmanız gerekir. Gelecek misafirlerimiz için menü oluştururken bizlere hizmet veren şirketten yardım alabiliriz. Aynı zamanda şirketlerinin düğünler için oluşturdukları hazır menülerde göz gezdirebiliriz. Tercihimizi yaptıktan sonra hizmet alacağımız şirket ile anlaşmamızı sağlarız. Düğün günümüzde hizmet talep ettiğimiz şirket misafirlerimiz için yemek yapma ve sunma hizmeti verir.

Eğitim kurumları için yemek hizmeti var mıdır?

Birçok insan eğitim alabilmek için her gün veya belirli günlerde kurumlara gider. Eğitim almak için gitmiş olduğu bu kurumlarda bazen günün hepsini bazen ise yarısını geçirir. Bundan dolayı bu kurumlarda 1 ya da 2 öğün yemek yeme ihtiyacı duyar. Kurumlarda yemekhane hizmetin sunulabilmesi için yemek şirketlerine ihtiyaç vardır. Çünkü yemek şirketleri bu durumlarda eğitim kurumları yemekleri adı altında hizmet vermektedir.

Açılışlar için bir hizmet var mıdır?

Yeni bir iş yeri açtıysak iş yerimizi insanlara tanıtmak ve insanların dikkatini iş yerimize yoğunlaştırmak için bir açılış töreni düzenleyebiliriz. Bu açılışta iş yerimize gelecek olan misafirlerimiz için ikramlarda bulunabiliriz. Misafirlerimize ikramlarda bulunabilmemiz için toplu yemek hizmeti veren şirketlerden yardım alabiliriz. Bu şirketlerden bizler için açılış kokteyli yapmasını talep edebiliriz.

Eyyübiye Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!