Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Karaköprü Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

Bir düğün, mevlit veya dernek toplantısı yapıldığında ilk olarak yemeğin nasıl olacağı işi konuşulur. Çünkü böyle şeyler de yemek olmazsa olmazdır. Yüzlerce hatta binlerce insanların iştirak ettiği bu davetlere iyi hazırlanmak ve gelen misafirlere iyi yemek vermek, bu davetlerin sahiplerinin başlıca görevleridir. Tabi bu kadar insana yemek yapmak da kolay bir iş değildir. Evimiz de yapmamız imkânsız gibi bir şeydir. Bunun için davetten ya da düğünden en az 3 ay önce bu yemek işi için toplu yemek şirketleri ile görüşüp hepsinden bir fiyat almamız ve oturup konuşmamız lazım. Gelen misafirlere mahcup olmamak için bu yemek işine iyi hazırlanmak lazım. Bunun için iyice araştırıp en iyi yemek şirketlerini bulmak lazım. Bu şirketler genelde bütün organizasyonlar için yemek çıkarırlar. Düğünden tutun da nişan, sünnet, mevlit ve sivil toplum kuruluşları yemeğine kadar. Tabi hepsinin yemek menüsü birbirinden farklıdır. Menüyü siz isterseniz kendiniz de oluşturabilirsiniz, isterseniz hazır olan menülerden de bir seçim yapabilirsiniz. Bu yemek davetlerinin en uygun fiyatlısı dernek yemekleri gibi duruyor. Çünkü bir toplantı tarzında geçen bu organizasyon da yemek pek dikkat edilmeyen bir konu oluyor. Katılım sayısı da az olur genelde. Ama düğünlerde böyle değil bütün bir aile cümbür cemaat olarak katılır düğünlere. Bu yüzden en zahmetli ve yorucu iş genelde düğün yemekleridir.

Toplu yemek firmaları sağlıklı ve hijyenik midir?

Evet diyebiliriz. Çünkü bu firmalar her ay periyodik bir şekilde gerekli bakanlıklar tarafından denetilmektedirler. Yemek yapılırken veya dağıtılırken bakanlığın koyduğu kurallara uymak zorundadırlar. Ki uyuyorlar zaten. Uymayanlara da büyük yaptırımlar var. Bu zamana kadar da bu firmalardan hizmet almış müşterilerden sağlık ve hijyen konusunda bir kötü yorumu pek olmamıştır zaten.

Yemek firmaları sadece yemekleri mi yaparlar yoksa dağıtım işini de yaparlar mı?

Bu değişiklik gösteren bir durumdur. Yani sadece yemek yapan firmalar olduğu gibi, yemekle dağıtımı aynı anda yapan firmalar da vardır. Burada inisiyatif tamamen müşterinin elindedir. Nasıl isterse ona göre seçebiliyor. Tabi dağıtım da eklenince fiyat bir tık daha artabiliyor.

Karaköprü Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Toplu Yemek | En iyi Catering Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!