Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Şanlıurfa Cep Telefon | Tamir Bakım Servisi

Akıllı telefonlar günümüzde hepimizin olmazsa olmazı. Yanımızdan bir saat bile ayırmadığımız cihazlar sevdiğimiz birine ulaşmak,  ödev yapmak , video izlemek gibi imkanları bizim elimizin altına getiren bu telefonlar da bazen bozulabiliyor. Böyle zamanlarda cep telefonu tamircileri bize hizmet veriyor. Telefonda oluşan herhangi bir sorunun kaynağını doğru tespit edilerek yapılan onarım işlemine telefon tamiri denir. Cep telefonu tamirini kategori olarak ayırmak gerekirse bunların en başında parça değişimi, ana kart tamiri ve cep telefon ekran değişimi gelmektedir. Telefonunuzla alakalı bir sorun yaşadığınızda size en uygun telefon tamircisinden hizmet alabilir, sorunun hızlı bir şekilde çözülmesini bekleyebilirsiniz. Cep telefonu tamir sektörü geliştikçe insanların yararlanabileceği hizmetlerde çeşitlenerek gelişmektedir. Bu alanda şu ana kadar yapılmış en güzel hizmet yerinde telefon tamiridir. Yerinde telefon tamiri hizmeti ile arızalanan telefonunuzun onarımı ve parça değişimi içi alanında uzman kişiler belirttiğiniz adrese gelerek tamir işlemini gerçekleştirebiliyorlar. Yalnız cep telefonları bu kadar önemliyken onları onarması için gittiğimiz güvendiğimiz tamirciler de önemlidir. İşinde uzman olan, belgeli telefon tamircilerinden hizmet almak sizin için daha güvenli olacaktır. Aksi taktirde daha çok para koparmak için uç fiyat veren, sorununuza çözüm bulamayan ve sizi oyalayan insanlarla da karşılaşmanız mümkündür. Telefonculara 2.el telefon satışı yapmak için de gidebilirsiniz. Hem elinizdeki telefonu satabilir hem de size uygun telefon alabilirsiniz.

Telefonculardan Hangi Hizmetleri Alabilirim?

Telefoncularda bozuk telefonunuzu onarabilir, yeni bir telefon satın alabilirsiniz. Aynı zamanda telefonlara uygun aksesuarlar da mevcuttur. Yaptıkları işleme göre fiyatları değişse de ortalama fiyatlara sahiptirler. Telefonunuz için kırılmaz cam takma, telefon cam değişimi, batarya değişimi, kulaklık satışı, telefon kılıf satışı, ana kart tamiri ve bunun gibi sorununuza uygun hizmetleri mevcut.

Telefonumu Verirken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Telefonunuzun hasarını onarmak için birden fazla servisle görüşüp fikir edinin. Tamir yöntemleri ve fiyat konusunda farklı bilgiler almanız muhtemeldir. Yetkin olmayan bir serviste telefonunuz düzgün bir şekilde onarılamayabilir, ya da farklı sorunlar ortaya çıkabilir. Bu yüzden farklı servislere gidip süreç hakkında bilgi edinmeli ve telefonunuzu buna göre vermelisiniz. Telefonunuzun sorunları hakkında detaylı ve net bilgiler verin. Aynı zamanda içindeki belgelerin kaybolmaması için yedeklemeyi unutmayın.

Şanlıurfa Cep Telefon  | Tamir Bakım Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Cep Telefon | Tamir Bakım Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!