Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Akçakale Cep Telefon | Tamir Bakım Servisi

Günümüzde neredeyse hepimizin elinde bulunan ve artık elinde göremediğimiz çok az insan olan aletlerden biri olan cep telefonu. Cep telefonu bizim günlük hayata devamlılık açısından çok önemli bir konumda yer almaktadır çünkü iletişimimizi ve bunun gibi birçok işlememizi cep telefonundan kısa yollarla çözmek artık bizim için tamamen bir hayat rutini olmuş durumda. Ve bu rutinden ya da hayat alışkanlığından ayrı kalmamanız için biz size cep telefon tamir ve bakım hizmetini sunmaktayız. Biz cep telefonu tamircileri olarak cep telefonunuzu en iyi şekilde yenileme en iyi şekilde bakım yapma gibi hizmetleri cep telefonunuza uygulamaktayız. Ve sizin herhangi bir şekilde problem yaşamamanız için elimizden geleni yapmaktayız. Biz size Iphone telefon yedek parça, Samsung telefon yedek parça, Huawei telefon yedek parça gibi birçok markanın yedek parçalarını sunmaktayız. Yani telefonunuz hangi marka olursa olsun bizlere getirdiğiniz takdirde ona en uygun yedek parçayı sipariş edip en kısa sürede sizler için telefonunuza takmaktayız. Bunun yanında her cep telefon tamircisinin yaptığı gibi biz de sizlere kırılmaz cam takma ve görünmez ekran takma işlemlerini en ucuz yollarla sağlamaktayız. Günümüzde sabit bir fiyatla ilerleyen cam takma işlemini biz sizler için bazı durumlarda indirim uygulamaktayız çünkü biz en iyi telefon tamircisiyiz. Aynı zamanda telefon yan ürünleri satışı da yapmaktayız. Tabii telefon yan ürünlerden önce ikinci el telefon satışı da yapıyoruz. Yani bizim şubemize geldiğiniz takdirde telefonla ilgili her şeyi bulabilirsiniz. Kulaklık satışından batarya değişimine kadar her türlü hizmeti sizler için sunmaktayız ve bunu sunarken sizlerin cebini yormayacak şekilde en iyi ödeme koşulları ile sizlere sunuyoruz. Günümüzde bizim şubemizde en çok kullanılan hizmet ise telefon ön cam değişim hizmetidir çünkü hepimiz neredeyse telefonumuzu hafta içerisinde sürekli düşürmekteyiz ve bu düşme sonucu ortaya çıkan ön cam kırılması bizim telefon kullanımımızı çok engellemektedir ve biz size engellememesi açısından tüm markaların ön camlarını bayimizde bulundurarak en hızlı şekilde ön cam değişimini sağlamaktayız. Yani bizim bu telefonla ilgili olan bütün hizmetlerimizden yararlanmak için aynı zamanda ödeme kolaylığımızı denemek açısından kesinlikle bize ulaşmanız gerekiyor bize ulaşın ve cep telefon tamirinin, ikinci el telefon satışının ve bunun gibi hizmetlerin en kolayı ile tanışın biz sizler için her zaman hizmetteyiz. Bizi aramanız veyahut da şubelerimize gelmeniz yeterli olacaktır.

Yedek parçaların hepsi şubenizde bulunuyor mu?

Yedek parçaların en çok arıza yapan ve bize hata konusunda en çok gelinen çeşitlerini elimizde bulundurmaktayız. Ama onun haricinde sık talep görmeyen parçaları anlaşmalı olduğumuz bir yedek parça satımı yapan firmadan sağlamaktayız. Yani elimizde o an için bulunmasa bile sizin için getirtebilmekteyiz. Bu yüzden hepsini bünyemizde barındırıyoruz diyebiliriz.

Yedek parçaların gelmesi ne kadar uzun sürüyor?

Bu sizin istediğiniz parçaya göre değişebilmektedir. Mesela az tercih edilen bir telefonun en az arızalanan parçası bize diğer parçalarda daha yavaş ulaşmaktadır. Ya da mesela en çok tercih edilen bir markanın en çok sorun yaşanan parçasıysa zaten yüksek olasılıkla elimizde bulunmaktadır. Demek istediğimiz şu ki tamamen sizin tercihlerinize göre değişen geniş bir zaman aralığı bulunmaktadır.

Akçakale Cep Telefon  | Tamir Bakım Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Cep Telefon | Tamir Bakım Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!