Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Birecik Cep Telefon | Tamir Bakım Servisi

Son zamanlar da teknolojik aletlere gelen zamların hepimiz farkındayız. Hal böyle olunca elimiz de teknolojik bir aletimiz zarar aldığında aşırı para vermekten kaçınıp daha çok elimizdeki aleti yaptırmaya çalışıyoruz. Özellikle cep telefonlarımız aldığı ufak bir darbeden bile zarar görüyor. Zarar görmemesi için aldığımız en sık önlem ise telefonlarımızın ekranına kırılmaz cam takma böylece yere düştüğünde ekranının kırılma oranını neredeyse tamamen ortadan kaldırmış oluyoruz. Uzun süreli kullanımdan sonra ne yazık ki telefonumuz da bazı sorunlar daha ortaya çıkmış oluyor. Bunlardan biri ise uzun süre kullanılan bataryalar maalesef ki kullandığımız bu bataryaların da ömrü çok uzun zamanlı olmuyor ve zaman zaman batarya değişimi gerekebiliyor. Çok aşırı fiyatlara kaçmadan batarya satın alıp telefonunuzu gayet uygun bir fiyata yenisini almış gibi kullanabilirsiniz veya diğer ufak tefek aksaklıklar da telefonunuz arıza verdiğin de Cep telefonu tamircilerine gidip kontrolünü yaptırıp yeni bir telefona vereceğiniz paranın çok daha azına telefonunuzu tamir ettirip hem tüketim fazlalığından korunmuş olursunuz hem de cebinizden çok fazla para çıkmamış olur. Telefonunuzun kullanım ömrünü bu şekil de oldukça uzatabilirsiniz. Ya da 2. El telefon satışı yapan yerlere gidip yeni bir telefona çok fazla para vermektense az kullanılmış neredeyse sıfırının aynısı olan bir telefonu çok daha uygun bir fiyata alabilirsiniz.

Cep telefonu tamiri neden önemlidir?

Günümüz de ki fiyatların artışı ile beraber ne yazık ki yeni bir telefon almak oldukça güç bir hale geldi. Hal böyle olunca bozulan telefonumuzu atıp yenisini almaktansa elimizdeki telefonları tamirciye götürüp kullanım ömrünü uzatmak hepimiz için oldukça karlı bir hale geliyor. Ayrıca ufak tefek zarar görmüş bir telefonu kullanılmaz deyip kenara koymak tüketim fazlalığı, israf olmuş olur.

Cep telefonu tamiri nerede yapılabilir?

Oldukça talep gören cep telefonu tamircilerini dikkatli baktığınız zaman oturduğunuz semtte en az 2 3 yerde görmek mümkündür. Bu tamirciler arasında fiyat karşılaştırması yapıp en uygun telefon tamircisine telefonunuzu götürüp tamir işlemini yaptırabilirsiniz.,

Birecik Cep Telefon  | Tamir Bakım Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Cep Telefon | Tamir Bakım Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!