Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Bozova Cep Telefon | Tamir Bakım Servisi

Telefonları günlük hayatımızda çok fazla kullanmaktayız. Telefonlar artık bir ihtiyaç haline gelmiştir artık Kimse telefonsuz bir şekilde hayatını sürdürmemektedir. En küçüğünden en büyüğüne kadar herkesin elinde 1'er cep telefonu bulunmaktadır. Bir cep telefonu aldığımız zaman günümüzün neredeyse 6 saati cep telefonları üzerinden gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirdiğimiz zaman telefonumuz Elbette bir süreden sonra performansındaki zayıflıklarını fark edebiliyoruz. Cep telefonları herkes için bir kolaylık haline gelmiştir. Yetişkinlerden yaşlara kadar çocuklardan bebeklere kadar dahil herkes tarafından aranan bir faktör olmaya başladı. Küçük çocuklara oyun oynamak için Bebekler izle Video izlemek için yaşlılar ise sevdiklerinle görüşebilmek için ellerine birer telefon bulunmaktadır. Telefon bataryasının Telefonun hafızasını telefonun pilini belirli bir zamanı ve belirli bir kullanım durumu bulunmaktadır. Belirli bir süre sonra performansındaki zayıflığı fark ettiğimiz zaman en iyi telefon tamircisi ile görüşmemiz gerekmektedir. Telefon tamircileri bizler için hayatımıza girmiş ve telefonlarımızın daha iyi performans sergilemesi amacıyla yenilenmesini sağlayan kişilerdir. Günümüzde en çok ihtiyaç duyduğumuz meslekler arasındadır Aslında şöyle bir baktığımızda. Eğer ki cep telefonunuzun ekranına zarar geldiğinde aynı zaman cep telefonu ekranına su geçirdiğinde ise ekran zarar görüyor. Aynı zamanda çocukların ellerine telefon olduğu için ve sürekli düşüp kattıkları için telefonda düşürebilmek ihtimalleri çok yüksek ve buna çok şahit oluyoruz çocuklar telefonları izin aldığında düşürdüğünde kırıldığında ekranı zarar gördüğünde cep telefon ekran değişimi işlemi gerçekleştirmesi gerekiyor.

Tamirciler hangi işlemleri gerçekleştirir?

Tamirciler hangi işlemi gerçekleştirir diye bir soru sorulduğunda Aslında birçok yerinde ve birçok konuda bizlere yardımcı olabilmektedirler. Telefon ön cam değişimi hizmetleri bulunmaktadır. Telefonun ön camında bir sıkıntı olduğu zaman bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda belirli bir süre sonra bataryasına zayıflıkları olduğunu ve sürekli telefonun kendi kendine kapandığını da göreceksiniz bu durumda ise batarya değişim işlemini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Aynı zamanda ikinci el telefon isterseniz telefon tamirci ellerinden bulabilirsiniz. Eğer ki aksesuar arıyorsunuz yapılmaktadır. 

Hangi markaların yedek parçaları bulunur?

Firmamız tarafından gerçekleştirmemiz telefon tamirleri işlemlerinde her türlü markaya uygun yedek parça bulundurmaktayız. Kullandığımız parçalar ise tamamı ile orijinal ürünler olmakla birlikte kalitelidir bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın sahte ürünler kullanmamaktayız. Iphone yedek parça arıyorsunuz bizde bulabilirsiniz aynı zamanda Samsung yedek parça Huawei telefon parçası şeklinde istediğiniz marka da İstediğiniz şekilde yedek parça bulma işleminiz firmamız tarafından gerçekleştirilebilir her markayı uygun şekilde yedek parçanız bulunmaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bozova Cep Telefon  | Tamir Bakım Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Cep Telefon | Tamir Bakım Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!