Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Ceylanpınar Cep Telefon | Tamir Bakım Servisi

Telefonlar günümüzde oldukça önemli cihazlardır. Elimizden düşünmediğimiz telefonlar günümüz dünyasında günlük hayatta hep haberleşme açısından hem de birçok işimize kolayca halletmek için oldukça büyük önem taşımaktadır. Sık sık kullandığımız bu cep telefonları bazen hiç istemediğimiz halde bozulabiliyor. Bu ise artık günümüzde başımıza gelebilecek en kötü olaylardan biri haline gelmiş durumda. Telefonumuz her bozulduğunda yeni bir telefon alacak kadar maddi gücümüz her zaman bulunmayabilir. Bu yüzden buzdan telefonumuzu tamir ettirmek zorunda kalabiliriz. Telefonlarımızın tamiri için cep telefonu tamircisi bize yardımcı olmaktadır. Firmamızda uzun yıllardır cep telefon tamirciliği hakkında müşterilerimize hizmet vermektedir. Örneğin kırılan ekranlarınız için cep telefonu ekran değişimi yapılırken tekrar aynı sorunu yaşamamak için kırılmaz cam takma işlemi yaptırabilirsiniz. Ya da telefonlar uzun süre kullanıldığı için bataryasında sorun çıkması durumunda telefonunuzu firmamıza getirerek hızlı bir şekilde batarya değişimi yaptırabilir ve telefonunuzu yeniden uzun süre boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Firmamızda birçok telefonun orijinal yedek parçası bulunmaktadır. Bu sayede telefon markası ne olursa olsun elinizdeki bozuk telefonu getirerek bozulan parçayı orijinal yedek parça ile rahat bir şekilde değiştirebilirsiniz. Örneğin Samsung telefonlarınızda bir parça bozulduğu zaman firmamıza getirerek Samsung telefon yedek parça hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Hem kaliteli en uygun telefon tamircisi olarak her zaman müşterilerimizin isteklerini mi memnuniyetini ön plana katarak hizmet vermekteyiz. Bize ulaşarak bozulan telefonunuzu tamir ettirebilirsiniz.

2. el telefon satışı var mı?

Firmamızda 2. el telefon satışı bulunmaktadır. İsteğinize bağlı olarak satışta olan birçok ikinci el telefonlara göz atabilir ve bu telefonlar arasından istediğiniz herhangi birini satın alabilirsiniz. Bütün bunlar için tek yapmanız gereken firmamızı ziyaret etmek ve o an satışta olan ikinci el telefonlarımıza göz atmaktır.

Kulaklık satışı yapıyor musunuz?

Firmamız kulaklık satışı yapmaktadır. Telefonla alakalı aklınıza gelecek her türlü hizmet ve satış firmamızda mevcuttur. Tek yapmanız gereken bizi ziyaret edip satışta olan ürünlerimize göz atmak ve ihtiyacınız olan bir ürünü satın almaktır. Her daim hem kaliteli hem de uygun fiyatlı hizmet vererek her zaman müşterilerimizin yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğimize emin olabilirsiniz.

Ceylanpınar Cep Telefon  | Tamir Bakım Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Cep Telefon | Tamir Bakım Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!