Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Harran Cep Telefon | Tamir Bakım Servisi

Geçmişten günümüze teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımıza pek ileri teknoloji ürün girmiştir. Hayatımıza giren bu şeylerin arasında en önemlisi mobil cep telefonları bilgisayarlar olmaktadır. Cep telefonlarımız hayatımızın en önemli parçası haline geldiği için onlara gelen herhangi bir zarar durumunda en kısa sürede yaptırma tamir ettirme gereği duyuyoruz. İnsanların en önemli ihtiyaçlarından birisi olan bu telefonlar tamir edilmek için pek çok insan cep telefonu tamircileri olarak Kendilerine dükkanlar açmış buralarda hasarlı cep telefonlarını tamir etmektedirler. Telefonlarımızda en çok zarar gören şeyler ekranlarımızdır. Elimizden kayıp düştüğü zaman telefonumuzun en çok zarar göreceği bölge ekran olduğundan ötürü kırılmalara oldukça meyillidir. Bu yüzden telefonculara gelen en çok tamir isteyen kısım telefon ön cam değişimidir. İnsanlar ekranlarını kırdıkları telefonları buralara getirip tamir ettirirler. Buralarda yalnızca telefon tamiri değil aynı zamanda telefon alım satımı da yapabilirler. İkinci el telefon alış satışı yapan bu yerlerde hoşlarına giden telefonları alırlar. İkinci el telefon satışı yapan bu dükkanlara pek çok yerde denk gelebilmeniz oldukça mümkün bir hal almıştır. Ekranlarını koruma altına almak isteyen insanlar ekranlarına kırılmaz cam adı verilen ekran koruyucu Yiğit aktarırlar. Kırılmaz cam takma işlemi ucuz bir işlemdir ve her insan sıfır telefon aldığı zaman telefonuna kırılmaz camı mutlaka taktırır. 

Hangi markaların yedek parçalarını telefoncularda bulabilirim?

Türkiye standartları altında ülkemizde satışı en çok yapılan telefonların başında Samsung gelmektedir. Samsun'da olan talep artışı hem fiyatlarının Michael oluşundan hem de parça durumunda oluşan hasarlı parçalarının ucuz bir fiyata değiştirebilmesi neden kaynaklıdır. Samsung telefon yedek parça dükkanlarına günümüzde pek çok yerde denk gelmeniz oldukça mümkündür. Bu marka yalnızca Samsung sınırlı kalmamaktadır aynı zamanda Huawei telefon yedek parça Dükkanları ile karşılaşmanız da oldukça mümkün bir hal almıştır. 

Bataryam arızalandı ne yapmalıyım?

Bataryalar uzun süreli kullanımlarda artık şarj olmamakta olan şarjım da çok kısa bir süre içerisinde tükenmesine neden olmaktadır. Bu da telefonda uzun süre zaman geçiren insanların başına oldukça sık gelen bir durum haline gelmiştir. Bu tür durumlarda batarya değişimi yapan dükkanlara gidip bataryanızı sıfır ve orijinali ile değiştirip şarj sorununuza bir son verebilirsiniz. 

Harran Cep Telefon  | Tamir Bakım Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Cep Telefon | Tamir Bakım Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!