Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Siverek Cep Telefon | Tamir Bakım Servisi

İnsanlar artık birbirleri ile iletişim kurmak için telefonları kullanmaktadır. Uzun yıllardır hayatımızda olan telefonlarımız sevdiklerimiz ile iletişim kurmamızda Büyük bir olanak sağlamaktadır. Bazı durumlarda istemediğimiz zamanlarda telefonlarımız bozulabilmektedir. Her telefonda bulunan bataryalar telefonlarınızın pil ömrünü belirlemektedir. Bataryası artık biten telefonların batarya değişimi yapılması lazımdır. Bataryaların değiştirilmesi telefonlarınızın pil ömrünü uzatır. Her insanda başına gelen bir diğer sıkıntı ise telefon ekranlarının kırılması olabilir. Telefonlarınızın orijinal camlarının kırılması ve değiştirilmesi bazen pahalı olabiliyor. Bu sorunu önlemek için telefoncuya gidip kırılmaz cam takma işlemini yaptırıp ekranlarınızı koruma altına alabilirsiniz. Bu camlar olası bir düşme yada çarpmada telefonunuzun orijinal camını korumaktadır. Telefonlar hepimizin özeli halindedir ve yanımızdaki insanların ekranımızı görmesini istemeyiz. Artık günümüz de çokça kullanılan hale gelen görünmez ekranlar neredeyse herkes tarafından kullanılır hale gelmiştir. Görünmez ekran takma artık çok kolaydır. Birçok telefoncu da bu ekranlardan bulunmaktadır. Telefoncular da hem telefonlar hemde telefonlarınız için gerekli olan tüm aksesuarları bulabilirsiniz. Şarj aleti, telefon kılıfları ve kulaklık satışına kadar birçok aksesuar bulunmaktadır. Hepimiz sıfır telefon almayı çok isteriz. Bazen ekonomik olarak bu pek de mümkün olmayabilir. Her şeyin olduğu gibi telefonların da ikinci eli mevcuttur. Telefoncular 2.el telefon satışı yaparlar ve sizler bütçenize uygun olanını seçip alabilirsiniz böylece daha uygun fiyata telefon sahibi olabilirsiniz.

Telefonlarda parça değişimi hangi durumlarda yapılmaktadır?

Ekranlarınız düşmeler sonucu kırılabilir. Bu ekran orijinal ekransa eğer değiştirmek gerekebilir bu durumda parça değişimi yapılır. Bazen şarj aletlerinden dolayı telefonlarınız bozulabilir. Telefonlarınızın şarj yerleri bozulduğu zamanlarda değiştirmeniz gerekir. Bunların yanı sıra bir süre sonra bataryanızın ömrü bitebilir. Telefonunuzu kullanmaya devam etmek için batarya değişimi yapmanız gerekir. Bunların hepsi parça değişimine girmektedir.

Telefonlarda genellikle ortaya çıkan arızalar nelerdir?

En sık karşılaşılan sorulardan biri ekran sorunudur. Ekranların kırılması ya da arızalanması çok sık olmaktadır. Ekranlar çok hassas üretilir ve bu yüzden kırılmalar çok sık olur. Bir diğer karşılaşılan sorunsa batarya bozulmaları. Bataryanız çoğu zaman şişebilir, ya da şarj olmaz ve değiştirilir. Ve bu parçalar değiştirilirken orijinal parça olması önemlidir.

Siverek Cep Telefon  | Tamir Bakım Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Cep Telefon | Tamir Bakım Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!