Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Viranşehir Cep Telefon | Tamir Bakım Servisi

Cep telefonu tamircileri günümüzde son derece önem kazanmışlardır. Bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi ise tabi ki de cep telefonlarının yaygınlaşmasıdır. Çoğumuzun mutlaka ama mutlaka telefonu arızalanmıştır. Bunun için ise çoğunlukla telefoncular gitmekteyiz. Kendimiz için en iyi telefon tamircisinin bulup telefonumu tamir ettiriyoruz. Ancak bazen bazı şeylerin önüne geçemiyoruz özellikle telefonumuzun ön dokunmatiği yani ön camının kırılmasına. Ön camımız kırıldığında yaptırmak yani cep telefonu ekran değişimi için telefonculara gitmekteyiz. Bunun önüne geçebilmek için en azından bir nebze olsun bu tür düşüşlerden ya da kazalardan korunmak için önemli bir şey var kırılmaz cam takmak. Eğer sizde telefonunuza bu camı taktırır isteriz herhangi bir düşmeye karşı ya da herhangi bir kazaya karşı telefonunuz ekstra daha güvende olması için gerekli teknolojidir bu cam. Çoğunlukla nano teknoloji ile üretilen dayanıklı ve ısıl işlem görmüş camlardandır kırılmaz camlar. Bu cam sizin telefonunuzun dokunmatiği hiçbir şekilde etki etmeden telefonunuzun üzerinde bir tabaka olarak son derece ince bir tabakadır, telefonunuzun ön camının güvenliğini yani dokunmatik güvenliğini sağlar. Siz de telefon cam değişimi yaptırmak istemiyor ve bu gibi masrafın altına girmek istemiyor iseniz mutlaka ama mutlaka kırılmaz cam taktırmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Özellikle bu tür kazalardan kaçmak istiyor iseniz yapmanız gereken tek şey bir kılıf ve kırılmaz cam taktırmaktır. Diyelim ki başınıza böyle bir olay geldim bunu yaptırmak için en uygun telefon tamircisi yerine işini en iyi yapan telefon tamircisi bulmanızı ve bununla çalışmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Ekranım kırıldı ne yapmalıyım?

Yapmanız gereken şey eğer telefonunuz garanti kapsamında ise ve oluşan hasar kullanıcı kaynaklı değil ise bunu yani telefonunuzu yetkili servisine gönderebilir ve garanti kapsamında ise telefonunuz yaptırarak size geri gelir. Ancak yaptığınız hata yani yapılan hasar sizden kaynaklı ise korkarım ki yapmanız gereken tek şey bir telefon tamircisine gidip telefonunu tamir ettirmeniz.

Telefoncular batarya değişimi yapar mı?

Her telefoncu her telefona uygun batarya değişimi yapmaya bilirim ancak sizler aldığınız ürünün markası yani üretici firmasının önermiş olduğu telefon tamircisine ya da servise giderseniz mutlaka ama mutlaka bataryanızın değişimi sağlanacaktır. Ancak telefonunuzun servisi bulunduğunuz konumda yok ise bir telefon tamircisine gidip yapıp yapamayacağını sorabilirsiniz.

Viranşehir Cep Telefon  | Tamir Bakım Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Cep Telefon | Tamir Bakım Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!