Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Birecik iş Elbiseleri | İmalat Satış Mağazası

Hayatımızı devam ettirebilmek adına artık hemen her yaşta birçok insan çeşitli yerlerde çalışmaktadır. Çalışma alanlarının çokluğu beraberinde bir sürü farklı ihtiyaç doğurmaktadır. Çalışan insanların çalışma ortamında ihtiyaç duyduğu ve çalışma ortamındaki koşullara uyum sağlayacak olan uygun iş elbiseleri bu ihtiyaçlardan sadece biridir. Yapılan iş kirli bir iş olabilir yahut insan cildine zarar verici bir iş olabilir. İş elbisesi birçok yönden donanımlı olmalıdır. Örneğin bir itfaiye erinin iş kıyafeti sıcağa dayanıklı olmalıdır. Aynı zamanda hareket eden kişinin hareketini kısıtlayıcı özellikte olmamalıdır. İçindeyken terletmemesi yine iş elbisesinde aranması gereken özelliklerdendir. Çalışma ortamının ne kadar kirli ve iş elbisesinin ne kadar sık kullanılacağı da düşünülerek uygun kaliteli bir kumaşa sahip iş elbisesi edinilmelidir. Mutlaka koruyucu özellikte olması gerekmektedir. Aksi takdirde iş elbisesini giyen kişinin çalışırken zarar görmesine sebep olabilir ve de iş aksayabilir. Çalışan kişinin verimini düşürür bu da işverenin iş elbisesi alırken güvenilir ve ürünlerinde kalite vaat eden bir iş elbisesi firması ile çalışması gerekir. Bur firmalar iş elbisesi üretirken kaliteden ödün vermemelidir. İş elbisesinin ısıya, soğuğa aynı zamanda insanın can sağlığına zarar verebilecek doğal afetlerden koruyucu özellikte olmalıdır. İş elbisesi satan firmalar ürettiği iş elbiselerini bu elbiseleri giyecek olan işçilerin fiziksel özelliklerini dikkate alarak üretmelidirler. İş elbisesinin çok dar ya da çok geniş olması, çalışan kişinin iş esnasında hareket etmesini engeller. Bu da iş elbisesi satan firmanın tercih edilmemesi için yeterli bir sebeptir.

İş elbisesinin kumaşı nasıl olmalıdır?

Her şeyden önce çalışan iş elbisesi giyecek olan kişilerin ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde bir iş kıyafeti seçmek gerekir. Bunun içinde iş elbisesinin kumaşı, kumaşın cinsi, yapısı, hatta rengi işçinin işlerini kolaylaştıracak şekilde olmalıdır. Kumaş esnek olmalıdır. Çalışan kişinin hareketlerine uyum sağlayabilmelidir. Hareket halinde ipleri kopmaya meyilli olmamalıdır. Sürekli kirlenebileceği için fazla yıkamaya ihtiyaç duyulabilir bu yüzdende hemen yıpranmayacak bir kumaş olması iş elbisesi seçerken dikkate alınması gereken özelliklerdir.

Neden iş elbisesi kullanmalıyız?

Günümüzde iş koşulları dikkate alındığında iş ortamının ne denli tehlikeli ve zorlayıcı koşullar barındırdığını hepimiz biliyoruz. Yanıcı, yakıcı ve bunlar gibi birçok olumsuz etken eğer iş sırasında günlük kıyafet kullanırsak bu kıyafetleri kolayca zedeleyebilir ve çalışan kişinin ciddi zararlar görmesine neden olabilir. Oysaki iş elbiseleri bizi böyle dertlerden koruyucu olması özelliği ile kurtarır.

Birecik iş Elbiseleri | İmalat Satış Mağazası

ÜRÜNLERİMİZ

Birecik Birecik Hemşire Terlik ve Maskeleri

Birecik Hemşire Terlik ve Maskeleri

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Aşçı Elbiseleri

Birecik Aşçı Elbiseleri

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik iş güvenlik ekipmanları

Birecik iş güvenlik ekipmanları

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik İş Takım Kıyafetleri

Birecik İş Takım Kıyafetleri

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Doktor Kıyafetleri

Birecik Doktor Kıyafetleri

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Hemşire Giysileri

Birecik Hemşire Giysileri

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Profesyonel İş Elbiseleri

Birecik Profesyonel İş Elbiseleri

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Teknik İş Elbiseleri

Birecik Teknik İş Elbiseleri

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Özel Güvenlik Elbiseleri

Birecik Özel Güvenlik Elbiseleri

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Bahçıvan Tulumu

Birecik Bahçıvan Tulumu

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik İş Mont - Kaban

Birecik İş Mont - Kaban

SİPARİŞ VER

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: iş Elbiseleri | İmalat Satış Mağazası

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!