Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Hilvan iş Elbiseleri | İmalat Satış Mağazası

Günümüzde pek çok işveren işini daha da geliştirmek ve profesyonelleşmek için çeşitli yöntemlere başvurmuştur. İlk başta personeli görüntü olarak düzene sokmak gerekmektedir. Personel kıyafetini tek tip hale getirmek ilk adımdır. Özel dikim iş elbiseleri satış ve imalatını yapan terzilerden yardım almak işimizi kolaylaştırır. Personelin vücut ölçüsüne göre diktirebileceğiniz gibi hazır satış yapan klasik iş elbiseleri satışı yapan tekstil firmalarından da yardım alabiliriz. Bu ilk etapta dışarıdan gelen bir misafire karşı personelin tek tip kıyafet giymesi firmanın biraz daha ciddi görünmesini sağlar. Herkesin farklı kıyafet giymesi olumsuz bir görüntü yaratır. Bunun önüne geçmek için tek tip kıyafet mantıklıdır. Bazı işyerlerinde yapılan işin durumuna göre koruyucu kıyafetler giymek gerekir. Koruyuculuğunu arttırmak için standart kıyafetler yerine farklı özellikli kıyafetler giyilir. Uygun iş elbiseleri hem koruyuculuğu arttıracak hem de daha verimli bir işgücü sağlayacaktır. Toptan iş elbiseleri satışı yapan firmalarla görüşerek bunları temin edebiliriz. Toplu olarak alındığı için maliyet kısmı biraz daha uygun olur. Çalıştırılan personel ve arada işe giriş çıkış yapan yeni personeller için yedek kıyafet bulundurmak uygun olabilir. Sirkülasyon çoksa eğer fabrika bünyesinde Bir tane de terzi bulundurmak mantıklı olabilir eğer çok değilse herhangi bir iş elbisesi ile anlaşarak bu sorun giderilebilir. Bazı firmalar personele verilen kıyafetleri maaşlarından kesebilir ya da işten ayrılma durumunda geri iadesini talep edebilir.

 Hangi iş kollarında olmalıdır?

İş elbiselerinin sadece işyeri içinde giyildiğini düşünmek eksik olur. Bazı firmalar kıyafet değiştirme zorunluluğu getirmişken bazıları bunu serbest bırakmıştır. Bazı personeller işe gider gelirken iş kıyafeti ile gider gelir. Çoğu firma bunu avantaja çevirmiş genellikle tişört tişörtlerin arkasına iş yerinin ismi telefon numarasını yazdırmıştır. Böylece personel işe gider gelirken canlı reklam panosu görevi görmüştür. Yolda ya da toplu taşımada diğer insanların gözleri takılarak en azında firmanın ismini okumuş ve akıllarında kalmış olur.

Koruyucu iş elbisesi nedir?

Koruyucu iş elbiseleri yapılan işin niteliğine göre farklı malzemelerden üretilir. Ateşle ilgili bir iş yapıyorsak Ateş kazanına yaklaşan personelin üzerindeki kıyafet yanmaz kumaştan yapılmalıdır. Ya da kesici aletlerin yoğun kullanıldığı büyük marangoz hanelerde kesim yapan personelin elini ver kolunu korumak için Çelik eldivenli kıyafetlerden giydirilebilir. Öyle de iş kazaları tamamen önlenemese de risk yarıya indirilir.

Hilvan iş Elbiseleri | İmalat Satış Mağazası

ÜRÜNLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: iş Elbiseleri | İmalat Satış Mağazası

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!