Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Akçakale En iyi Dil Kursları | Yabancı Dil Eğitim

Yaşımız arttıkça bir şeyleri öğrenmede zorluk çektiğimizi görürüz. En çokta dil öğrenmek ileriki yaşlarda çok zordur. Ana dilimizin dışında bir de başka bir lisan konuşmak isteriz. Bunun için çoğu insanın gerekçesi vardır. İş imkanını arttırmak isteyenler ikinci, üçüncü bir dili öğrenmek için uğraşırlar. Yurtdışına eğitime gidecek olanlar gideceği yerin lisanını öğrenmek isterler. Aynı zamanda yurtdışı eğitim danışmanlığı almaları gerekebilir. Bu bir eğitim gibi görünse de aslında bir mecburiyettir. Gidilecek olan yurtdışında örneğin Rusya’ya gidecek bir kişinin Rusça dil kursuna gitmesi bir eğitim olmaktan ziyade bir mecburiyettir. Gideceği yerde yabancılık çekmemesi, kendini oranın insanına kabul ettirmesi gerekmektedir. Tabii bu yabancı dil kurslarını sadece eğitim amaçlı kullananlar da var.  Herhangi bir amaçla hizmet etmek için değil de kendi kişisel gelişimi için fazladan lisan öğrenen birçok insan var. Fakat günümüzde zorunlu hale gelen bu dil öğrenimi bir amaç olmaktan çıkmış araç olarak kullanılmaktadır. Biz insanlar ilk olarak İngilizceyi öğrenmek isteriz. İkinci bir dil olarak ilk tercih ettiğimiz dil İngilizcedir. Bunun için ise İngilizce dil kurslarına gider dersler alırız. Öğrenmemiz gereken seviyelerden başlarız. Şu anki dil kurslarına baktığımız zaman çoğunlukla, özellikle de koronanın etkisi ile artmış olup insanların evden de online olarak kursları almasına olanak sağlamıştır hocalarla yapılan online yabancı dil kursları ile kullanıcıların, kursa katılarak İngilizce seviyesini yükseltme beklentisine girenlerin, İngilizce seviyesinin yükseltilmesi ve bu beklentilerin karşılanması planlanmıştır. Dil öğrenebilmek çok kolaydır ama zor bir dil seçerseniz öğrenmeniz vakit alacaktır bunun için biraz uğraşmanız gerekebilir. Örneğin Arapça okuması ve yazması zor olan dillerdendir. Hobi olarak seçilebilir. Fakat emek ister. Arapça dil kursları bu bağlamda tercih edilebilir. Hobilerimizin de dışında insanlarla tanışma ve kaynaşma ihtiyacı duyarız. Tanımadığınız kişilerle tanışmaya çalıştığında farklı bir dil konuştuklarını anladığınızda beden diliyle anlaşmaya çalışırsınız. Çünkü sizin konuştuğunuz dilin konuşmuş olduğunuz kişide bir anlam ifade etmez. Ondan dolayı ana dil dediğimiz doğuştan ailenizin veya ebeveynlerinizin konuştuğu dilli öğrenirsiniz. O dil sizin herhangi bir zorlukla değil mecburen istemeden de olsa öğrenilen bir dil olacaktır. Farklı dillere açık olmak gerekir. Farklılıklar bizi geliştirir.

Farklı dilleri bilmenin avantajları nelerdir?

Farklı dil demek farklı kültürden insan demektir. Bu sayede sosyal çevremiz genişler ve kültürel farkındalık sağlamış oluruz. Aslında Birden fazla lisan bilmek yeni insanlarla tanışmaktan çok daha fazlasıdır. Beyin kapasitemizi arttırır, yaratıcılığımızı geliştirir, akademik kariyerimize katkı sağlar, iş istihdamı sağlar, ana dilimizi geliştiririz.

Dil öğrenmede İngilizce yeterli midir?

Çoğumuz ilkokuldan tutun üniversiteye uzanan döneme kadar yani en başından beri okullarda İngilizce dersi aldık. Tabii ki güzel bir başlangıç ve birçok yerde ortak bir dil fakat tek başına yeterli olmayacaktır. Yabancı dil kursu programlarını sıkı takip etmekte fayda vardır. Bize farklı farklı programlar sunacaktır. İngilizce dil eğitimi alırken aynı zamanda İngilizceye benzeyen farklı diller için de eğitim almak iki benzer dili etkin bir şekilde öğrenmeyi sağlayacaktır.

Akçakale En iyi Dil Kursları | Yabancı Dil Eğitim

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: En iyi Dil Kursları | Yabancı Dil Eğitim

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!