Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Birecik En iyi Dil Kursları | Yabancı Dil Eğitim

Fiziksel ve ruhsal gelişimimizin yanında son zamanlarda dikkat ettiğimiz en önemli şeylerden biri de eğitimsel gelişimimizdir. Özellikle artık zorunlu hale geldiğini varsaydığımı ikinci bir dil bilme yaklaşımı hepimiz için aslında iyi bir motivasyondur. Yeni nesil bir kuşak yetişmekte ve bu gelişimin farkına varmaktadır. Şimdilerde iş imkanı bulabilmek için bile birçok firma birçok iş veren ana dilimiz dışında bir yan dil ve hatta bir kaç yabancı dil bilme şartı getirmiştir. Bunun için birçok lisanı içinde bulunduran yabancı dil kurs programları açılmıştır. Belirli kesim kuşaklar sadece İngilizce dil kurslarını tercih ederken, yapacakları işler ve gidecekleri ülkeler için farklı farklı dil kurslarını da tercih eden çok sayıda insan vardır. Örneğin Almanya da iş imkanı bulan bir kişi Almanca dil kursuna giderken,  italya’ya okumaya gidecek bir öğrenci İtalyanca dil kurslarını tercih etmektedir. Bu gibi kurs merkezleri son dönemlerde pandemi şartlarından dolayı uzaktan yani online dil kursu vermektedir. Sadece ülke koşulları yüzünden değil de zamanı olmayan, kurs merkezlerine yetişemeyecek olan insanlar içinde online eğitim verilmektedir. Ekstra bir dil öğrenmek şimdilerde biraz masraflı. Keyfi bir eğitim olarak görülmektedir. Oysa zamanımızın koşulları bunu bize dayatmaktadır.  Çoğu öğrenci veya çalışan artık kendilerini yurtdışına atma planları yapmaktadır. Bunun içinde kendilerini orada yabancı gibi hissetmemek için oranın ana dilini öğrenmek istemektedirler. Hayat şartları zorlaştıkça bu tür hizmetler de biraz pahalı olmaktadırlar. Artık paket program şeklinde alınan hizmetler daha ekonomik olmaktadır. Hem ekonomik hem de daha fazla dil programı içermektedir. Bir ülkeye gitmeden önce özellikle dil bilmenin yanında o ülkenin yaşam tarzını da bilmeniz gerekmektedir. Konuşacağınız oranın dili sizi rahatlatacaktır fakat bilmediğiniz bir yaşam tarzı sizi korkutacaktır. Gitmeden önce mutlaka araştırmalar yapın. Hatta bu konuda gittiğiniz yabancı dil kursları size öncülük edecektir.

Yeni bir dile neden ihtiyaç duyarız?

İş gezileri, eğitim, iş imkanı gibi bir çok nedenden dolayı aslında ikinci bir dile ihtiyacımız vardır. Yeni bir dil öğrenmek bize farklı kültürleri ve yapılarındaki farklılıklarını keşfetmemize olanak sağlar ve bunun sayesinde tanıştığınız insanlara da kendi kültürünüzden de bir şeyler öğretebileceğiniz anlamına da gelir. Bir lisan bir insan, bin lisan bin insan…

İnsan kendi çabalarıyla dil öğrenebilir mi?

İnsanlar kendi başlarına evden teknolojik gelişmeler ve internet ortamı sayesinde ya da hiç bilmeden gideceği bir yurtdışı seyahatinde dil öğrenebilir. Eğitmensiz olarak dil öğrenmek sadece pratikle çabalamak zor olsa da evden izleyeceğiniz videolar, internetten alacağınız notlar size yardımcı olacaktır. Siz yine de bir yabancı dil kurslarına göz atın.

Birecik En iyi Dil Kursları | Yabancı Dil Eğitim

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: En iyi Dil Kursları | Yabancı Dil Eğitim

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!