Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Bozova En iyi Dil Kursları | Yabancı Dil Eğitim

Doğru İletişim anlaşmanın en önemli noktasıdır. Anlaşmak için tanımak tanımlamak gerekir. Aynı dili kullandığımız insanlarla anlaşmamız farklı lisan kullanan insanlarla anlaşmaktan daha kolaydır. Peki ya dili farklı olan insanlarla iletişim kurmak için ne yapabiliriz? Tam bu noktada öğrenmenin ve bilmenin yaşı yoktur diyebiliriz. Farklı diller öğrenmek için birçok yol vardır. Bunlardan en etkilisi ise yabancı dil kurslarıdır. Eğitim almak için gittiğimiz bu kurslarda farklı farklı lisanlar öğretilmektedir. Örneğin merak saldığımız bir dili öğrenmek için gittiğimiz bu kurslar bize ona göre eğitim verir. İtalyanca öğrenmek istediğinizde bu kurs merkezleri size İtalyanca dil kursu verecektir. Ya da Farsça öğrenmek ve Farsça dilinin konuşulduğu bir ülkeye gitmek istiyorsanız Farsça dil kursuna gitmeniz faydalı olacaktır. Ama önce dünya da ortak dil olarak sayılan dili yani İngilizce dilini Kabataslak öğrenmeniz diğer dilleri de öğrenmenize yardımcı olacaktır. Bunun için de İngilizce dil kursları vardır. Fakat öğrendiğimiz dilleri öyle dümdüz sarf edemeyiz. Bu dillerin aksanlarını da telaffuz etmemiz gerekir. Yoksa sadece öğrendiğiniz kelimelerde bir anlam olmadan dümdüz söylersiniz ve anlamsız bir kavram yaratabilir söyleyiş tarzı. Bunu da anca speaking yaparak sağlayabilirsiniz. Gittiğiniz kurs merkezine düzenli katılımınız muhakkak meyvelerini verecektir. Öğrendiğiniz gramer ve speaking sizi her saniye bir adım daha yaklaştıracaktır dil bilmeye. Ve bu sandığınız kadar zor bir durum değildir. Kurs merkezlerine gidecek zamanı olmayanlar ya da bunun için ekstra zaman yaratamayan fakat yine de dil öğrenmek isteyen kişiler evlerinden teknolojinin hikmetlerini kullanıp online kurs merkezlerine başvuru yapıp evden de eğitim alabilirler. 7/24 online şekilde hizmet alabileceğiniz bu kurs merkezleri yüz yüze alacağınız eğitimden daha az masraflı olacaktır. Online kurslarda ana dili İngilizce, İtalyanca, farsça, Fransızca vb olan hocalarla eğitim seçeneği kazanabilirsiniz.

Aksanla konuşmak ne demek?

Bir ülkenin insanlarına veya bir çevreye özgü söyleyiş özelliğidir. Ayrıca vurgu demektir. Söylediğiniz şeyin duygusunu vurgulamaktır. Nasıl ki Türkçe de konuşurken duygu belirterek konuşuruz aynı şekilde aksanlı bir şekilde yabancı bir dil konuşurken de o vurguyu yapmamız gerekir. Örneğin Türkçe de şaşırırken kullandığımız nida veya korktuğumuzda ki ses tonumuz farklılaşıyorsa yabancı bir dili konuşurken de duygumuzu katmamız ve vurgu yapmamız gerekir buna da aksanlı konuşma denir.

Yabancı dil okulları ne işe yarar?

Bir dil, en iyi şekilde o dilin ana dil olduğu ülkede öğrenilir. Eğer dilin bir kültür olduğu bilinciyle yola çıkarsak, dilbilgisinin ötesine geçerek, o dili yaşamın içinde de kullanarak, deyimlerini öğrenerek, o dile gerçekten hakim olunabilir. Yurt dışı dil okullarında alınan eğitim sonrasında okul dışında yapılan aktiviteler, dili sokakta ve güncel hayatta da kullanmaya başlamayla yerine oturmuş olur. Böylece öğrenci yeni bir ülke kültürünü deneyimleyerek, uzun dönem yurt dışı eğitim danışmanlığı programlarına ne kadar hazır olduğunu anlar.

Bozova En iyi Dil Kursları | Yabancı Dil Eğitim

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: En iyi Dil Kursları | Yabancı Dil Eğitim

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!