Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Viranşehir En iyi Dil Kursları | Yabancı Dil Eğitim

Yabancı dil öğrenimi özellikle son yıllarda önemi daha çok belli olan alanlardan biri haline gelmiştir. Yabancı dil insana bir çok alanda kapılar açar. Sadece iş hayatında değil, sosyal hayatta da büyük bir etkiye sahiptir. Günümüzde çoğu kişinin özellikle İngilizce ile ilgili belli bir seviyede birikimi vardır. Fakat kişi bunu daha çok artırmak, hatta profesyonel seviyeye taşımak için İngilizce dil kursuna başvurmayı düşünebilir. Bu dil kurslarında kişinin İngilizce’yi hangi amaca göre kullanacağına göre farklı programlar da vardır. Örneğin sınav İngilizcesi için farklı bir program varken, konuşma becerisini geliştirmek üzere farklı bir program vardır. Bazı kişiler bu kurumlara sadece İngilizce öğrenmek için değil, gidecekleri ülkede eğitim alma amacıyla da başvurabilirler. Bu noktada Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı devreye girer. Bu danışmanlık, kişiye bu yolda ihtiyacı olacak tüm bilgileri sağlar ve yardımcı olur. Bu sayede kişi hem yabancı dil okulunda eğitim görme fırsatı yakalar hem de o dili, dilin kendi ülkesinde öğrenme şansını yakalar. Özellikle son 2 yılda online şekilde yürütülen kurs programlarının sayısı artmıştır. Bunlara yabancı dil kursu programları da dahildir. Kişi sadece evinde oturarak istediği dilin online dil kursunu almış olur ve gelecekte bu dil ile yapacağı planlara erkenden zemin hazırlamış olur. Özellikle İngilizce kursları bir çok kurum tarafından verilmekte ve bu kurslara ulaşmak oldukça kolaydır. Tek gerekli şey kişinin dili ne kadar öğrenmek istediğidir.

Ülkemizde En Çok Öğrenilen Yabancı Diller Hangileridir?

Türkiye’de tahmin edileceği üzere en çok öğrenilen yabancı dil İngilizce’dir. İngilizce kurslarına erişmek ise diğer dil kurslarına oranla daha kolaydır. En çok öğrenilen dillerde bu sırayı İspanyolca takip eder. İspanyolca’ya olan talep de azımsanmayacak derecededir. Daha sonrasında ise bu listeyi Almanca, İtalyanca ve Fransızca devam ettirir. Bu sıralanan diller için ise çeşitli kurumlarda yabancı dil kursu programları bulmak mümkündür.

İngilizce Dil Kursu Fiyatları Nasıldır?

Öncelikle Türkiye’deki İngilizce kursları ele alındığında 80 ders saati bazında fiyatlar seviyelere göre değişmektedir. Genel İngilizce Kursu fiyatları 1. Seviyede 1.500 TL civarındayken, 5. Seviyede bu fiyat 5.500 TL’yi buluyor. Ortalama İngilizce Kursu fiyatları ise 4.500 TL ile başlayıp seviye ilerledikçe 10.000 TL’ye kadar yükselebiliyor. Bu fiyatlar kurumlar arası değişmekle birlikte, aralarında yine de bir uçurum bulunmadığını belirtmek gerek.

Viranşehir En iyi Dil Kursları | Yabancı Dil Eğitim

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: En iyi Dil Kursları | Yabancı Dil Eğitim

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!