Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Karaköprü En iyi Dil Kursları | Yabancı Dil Eğitim

İletişim her canlı için çok önem taşıyan bir şey. Her canlının hayatını kolaylaştırması için doğru iletişim kurması şart. Hele başka dillerde insanlarla iletişim kuracağımız zaman bilmiyorsak zorlanırız. Zorlanmamak için yabancı dil kursu programlarına katılabiliriz. Katıldığımız bu programlarda işimize yarayacak ya da merak ettiğimiz bütün diller mevcuttur. Mesela Fransızca dil kursuna gittiğinizde ilk önce zor gelebilir ama sonra aksanıyla öğrenmeye çalışırsanız daha çok seveceğiniz bir yolculuk haline gelir. Fransızca gibi İtalyanca da ilgilenilen bir dildir.  Öğrenilmesi kolay olarak görülen  bir dil İtalyanca bunun için İtalyanca dil kursları sizin verdiğiniz emeklerin karşılığını almanız için çok faydalı olacaktır. Azıcık sabırla ve düzenli bir çalışma ile bu dilide öğrenebilirsiniz. İtalyanca için ezberiniz kuvvetliyse sizin için daha kolay bir dil öğrenim yolculuğu olur. Piyasada bu diller için yeterince internet ve kitap kaynağı bulunmadığından dolayı yabancı dil okulları burada ihtiyacı olanın imdadına yetişiyor. İtalyanca yazılış ve okuma yönünde Türkçeye benzediği için  Derslere başlamadan önce dilin genel özelliklerini bilmeniz işinizi daha kolay hale getirir. İtalyanca’yı öğrenen birisi diğer Romans dillerini de kısa bir sürede öğrenebilir. İtalyanca’yı öğrendikten sonra yeni diller öğrenmek isterseniz mesela Fransızca diline çok  kolay bir biçimde geçiş yapabilirsiniz. En küçüğünden düşünecek olursak dizileri bile altyazılı izlemek zorunda kalmayız bu da odağınızı sadece filme vermenize yardımcı olur.

Kaç yaşında yabancı dil öğrenmeliyiz?

Bundan yıllar önce yeni bir dil öğrenmek için okula başlamış olmak gerektiği düşünülüyordu. Bu şimdilerde 3 yaşına kadar olan bebeklerde ikinci bir dile aşinalık artıyor. Daha kolay bir öğrenme yolculuğu oluyor. Artık okul öncesi eğitimde de İngilizce dil kursu çok yaygın hale gelmiş durumda.   Zihinlerine çok fazla bilgiyi alabildikleri için çocuklar birden fazla dili aynı anda rahatlıkla öğrenebilirler.

Eğitim hayatında verilmesi gereken dil dersleri hangileridir?

Yıllardır eğitim sistemimizde ilköğretimden itina verilen tek ders İngilizce dersidir. Bu durum bazı  okullarda Almanca dersinin gösterilmesiyle değişiklik gösteriyor. Eğitim düzeyine göre alınan ek dil dersleri sayısında farklılık gösteriyor tabii. Evinize yakın bir dil kursunu beğenmediğinizde de online dil kursunu tercih edebilirsiniz. Eğitim hayatınıza uygun bir programla rahatlıkla online bir şekilde dil öğrenirsiniz. Okulda olan yabancı öğrencilerle konuşarakta öğrendiğiniz dili pekiştirirseniz tadından yenmez ve size de cok katkı sağlar. Bunun yanında da yeni arkadaş edinmiş olursunuz ve kültürlerini yakından gözleme şansı yakalamış olursunuz.

Karaköprü En iyi Dil Kursları | Yabancı Dil Eğitim

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: En iyi Dil Kursları | Yabancı Dil Eğitim

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!