Şanlıurfa Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Halı ve koltuklarımız evimizin temizliğini gözler önüne seren önemli detaylardan birisidir. Temiz halılar ve koltuklar her zaman daha temiz bir görünüm kazandırır. Eski zamanlarda Kirlenen halılar elde köpüklenerek fırçalanırmış fakat bu seçenek halı yıkamada tam temizliği sağlamaz tam temizliği sağlayamadığı gibi halılarınızın yıpranmasına neden olur. Özellikle kumaşı farklı olan halılar için elde yıkama önerilmez. Yün halı yıkama mutlaka makine ile yapılması gereken bir yıkama şeklidir. Halı yıkama firmaları bu hizmeti en doğru şekilde sağlamaktadır. Hatta sadece halı yıkama değil daha birçok yıkama ve temizlikçi hizmeti sağlar. Evinizde yıkayamadığınız yorganlarınız için yorgan yıkama hizmeti, battaniye yıkama gibi birçok konuda hizmet vermektedir. Bunlar dışında perdeleriniz için bile tercih edebilirsiniz bazı perdeler evde yıkamaya uygun olmayabilir silme işlemi ile tam temizlik sağlanamayabilir. Örneğin stor perde yıkama oldukça dikkatli olunması gereken bir temizlik işlemidir. Aynı şekilde hassas halılar içinde dikkat gerektirir. Gönül rahatlığıyla yıkatmak için yerinde yıkama tercih edebilirsiniz koltuk takımı gibi taşınması zor parçalar için yerinde yıkama yapılır. Hem zamandan hem de zahmetten tasarruf edebilirsiniz. Fiyatları ise genellikle metrekare başına hesaplanır. Yıkanmasını istediğiniz kumaşın türünü ve boyutunu söyleyerek doğru şekilde fiyat öğrenebilirsiniz. Temizlik sadece evin görüntüsü için değil hijyeni içinde oldukça önemli bir husustur. Halılar ve koltuklar arasında birçok kir ve pislik kalmış toplanmış olabiliyor. Özellikle çocuklu aileler için koltuk yıkama sıklıkla tercih edilir.

Halı yıkamada hangi lekeler çıkar?

Kaza olarak istemediğimiz birçok şey halılarımızın üzerine dökülebiliyor. Bazı lekeler ise silmekle çıkmıyor. Oje, ruj lekesi gibi. Özellikle küçük çocuk bulunan evlerde mutlaka bir kez olsun yaşanmış bir durumdur. Bu lekeleri biz evde ne kadar silsek de çıkmaz. Fakat halı yıkama şirketleri bu lekeler için özel çözücüler kullanmaktadır. Bu yüzden bizim eve çıkaramadığımız oje, ruj, çay, kahve gibi lekeler halı yıkama firmalarında çıkarılabilir.

Halı nasıl yıkanır?

Firmalarda makinelerle ıslatıp köpüklenerek özel makine fırçaları ile fırçalanır daha sonra durulanır. İlla evde yıkayacağım diyenler için evde halı yıkamada bazı önemli püf noktalar bulunur. Öncelikle halınızı yıkamadan önce mutlaka bir süpürge ile üzerini süpürün daha sonra ise deterjan oldukça önemlidir her deterjan kullanılmamalıdır. Rengini soldurup yıpranmasına neden olur. En iyi seçenek Arap sabundur. Oldukça iyi köpürmesinin yanı sıra gayret iyi bir leke çıkarıcıdır. Aynı zamanda fırçalarında etkisi çok fazladır. Kullanılacak fırça çok sert olmamalıdır. Genellikle tahta fırçalar tercih edilir.

Şanlıurfa Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (541) 667-2015

Fax

: +90 (541) 667-2015

Cep Telefonu

: +90 (541) 667-2015

Cep Telefonu 2

: +90 (541) 667-2015

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!