Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Akçakale Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Evlerimizin olmazsa olmazı halılar, hijyen açısından temizliğine en çok önem göstermemiz gereken eşyalardan bir tanesidir. Her türlü lekeyi tutabilecek potansiyelde ve çeşitte halı vardır. Ev ve bahçe ortamı uygun olan kişiler bu halıları dışları çıkarıp yıkamayı tercih etseler de tam temizlik gerçekleşmesi için halı yıkama firmalarından yardım alınması gerekmektedir. Bu işlem, firmalar tarafından daha kolay bir yöntemle gerçekleştirilebilir. Bazı insanlar halı yıkamayı belli sebepler yüzünden aksatırlar. Bunun başlıca sebebi görünürde bir kir olmamasıdır. Fakat Gözle görülmese de halılar, özellikle dip bölgelerinde yıl içinde birçok kiri hapsedebilir. Bu kirler bazen halı yıkama firmaları sayesinde çıkarılabilir. Diğer bir sebep ise halıların hasar görmesinden endişe duyularak firmalara teslim edilmemesidir. Fakat işini yeterince iyi ve titizlikle yapan birçok farklı firma vardır. Bu firmalar her zaman hali değil farklı eşyalar için de hizmet vermektedirler. Bunlardan bir tanesi yorgan yıkamadır. Halılar gibi yorganlar da hijyenini aksatmamak gereken önemli eşyalarımızdandır. Kalın ve yünlü yorganların yıkama süreci zor olacağından bu firmalara başvurmak mantıklı olacaktır. Kişi her zaman kendi başına ev temizliğini sağlayamaz. Örneğin koltuk temizleme için yine bu firmalar hizmet vermektedirler. Koltukları temizlemek, halı, yorgan, battaniye gibi eşyalardan daha zorlu olabilir. Temizlik aşaması da daha teknik bir işlem gerektirebilir. Hem zaman hem de malzeme tasarrufu açısından bu firmalara başvurmak iyi bir seçim olacaktır.

Yerinde Yıkama Nedir?

Ev veya iş ortamında bazı halılar duvardan duvara ya da taşınamaz halde olabilirler. Bu durumlarda kirlenen halılar için halı yıkama firmalarının yerinde yıkama hizmeti vardır. Bu hizmeti sağlamak için özel ekipman ve temizlik ürünleri kullanan firmalar, bu konuda yeterince bilgi ve tecrübe sahibi olmalıdırlar. Çünkü yerinde yıkama, normal halı yıkama işleminden biraz daha farklı bir işlemdir.

Halı yıkama Fiyatları Nelerdir?

Halı yıkama fiyatları, yıkanacak olan halının dokuma türünden tutun metrekare fiyatına kadar değişmektedir. Örneğin normal makine halısının metrekare fiyatı 6 TL ile 19 TL arasında değişmektedir. Halıfleks yıkamada ise bu fiyat 7 TL ile 12 TL aralığına çıkmaktadır. En yüksek fiyatlı halılar ipek halılardır. Yıkama fiyatları ise metrekare başına 40 TL ile 50 TL arasında değişmektedir.

Akçakale Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!