Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Bozova Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Hali yıkama işi oldukça zordur bunun için geniş bir alan malzemeler ve su gereklidir ve kurutmak için geniş bir alan ve güneş olması gerekmektedir ama şehir hayatında bu imkanlar zor olduğu için bizlerde genellikle halı yıkama şirketleriyle iletişime geçeriz halılarımızı sadece toplamamız yeterli olacaktır evden gelip halı yıkamak için halılarımızı almaları oldukça güzel bir hizmettir. İslerimizi daha da kolaylaştırmıştır. Ve tertemiz bir şekilde evimize aynı şekilde teslim edilmektedir. Halı yıkama işi çok zor bir iş olduğundan oldukça kurtarıcı halı yıkama bizlere temiz ve kolay hır imkân sunmaktadır. Halıfleks yıkama işi ise zor değil neredeyse imkansızdır değişmeyen ölçülere göre değil evimizin ölçülerine göre olan halıfleks oldukça büyük halıfleksler için yıkamak çok büyük eziyetten halıfleks yıkma bizi bu işten kurtarır. Gelelim evimizde olan bir başka zor ve yıkanması imkânsız olan koltuklarımıza oldukça fazla kirlenen koltuk temizleme işlemine koltuklarımız hızlı bir şekilde kirlenirken yıkamak da koltuk yıkma şirketlerine düşmektedir bunlar hayat kurtarıcı şirketlerdir. Koltuktan kirlenmiş lekeleri veya kokuları çıkarmak çok ama çok zorken yerinde yıkma hizmeti ile bizlerin evlerine gelip çok kısa sürerek tertemiz koltuklara sahip olabilmek artık çok daha uygun ve kolaydır. Ev temizliklerinde gözleri korkutan büyük temizlik işlerinde bizlere oldukça kolaylık sağlamaktadırlar maddi açıdan ise pahalı olmayan bu kuruluşlar hayat kurtarıcıdır.

Halı ve koltuk yıkma işlemini yaparken eşyalar zarar görür mü?

Halı veya koltuklarımızın yıkanması oldukça zorken halı ve koltuk yıkama kuruluşları bizlere oldukça yardım etmektedir. Peki bunları temiz yapmasına rağmen halı ve koltuklarımızda temizleme sırasında halı ve koltuklarımıza zarar gelir mi diye düşünürüz halı ve koltuklardaki inatçı lekeleri çıkarmak için ısısı iyi ayarlanmış su ve leke çıkaran deterjanlar kullanılırken halı ve koltuklarımıza çok baskın bir işlem uygulanmadığından hiçbir deforme olmamaktadır.

Koltuk yıkma işleminden sonra koltuğa sinen kötü kokular da gider mi?

Bu sorun hemen hemen herkesin başına ve aklına gelmiştir sinmiş sigara kokuları veya yemek kokuları oldukça inatçıdırlar. Halı ve koltukları temizlesek kokular terk etmemektedir bunun için özel olarak deterjanlar ve buharlı makinalar kullanılmaktadır. Ve kokular koltuklarımızı hemen terk etmektedir.

Bozova Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!