Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Halfeti Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Eskiden halıları yıkamak için annelerimiz halıları kapının önüne atar yıkardı. Hemen hemen hepimiz çocuk aklımızla annemize sözde yardım eder ama daha çok eğlenirdik. Halı yıkama çocukluk zamanımızda hepimiz için daha çok eğlence demekti. Günümüzde ise kadınların çalışma hayatına daha fazla atılmasıyla bu işler profesyonel firmaları bırakıldı. Her şehirde pek çok halı yıkama şirketleri kuruldu. Yeri ve zamanı olmayan pek çok insanı bu dertten kurtardı. Halı evlerin olmazsa olmaz Bir aksesuardır. Her ne kadar süpürülerek temizlenmede daha iyi temizlemesi için bu yeterli gelmez. En azından yılda bir kez yerinde yıkama yaptırılarak detaylı temizlenmesi gerekir. Evlerde kullandığımız oturma grupları koltuklar zamanla kirlenir. Bunların temiz kalması için bazı kişiler üstlerine örtü örtebilir. Görüntü olarak çok hoş olmaz. Belirli aralıklarla temizlenmesi gerekir. Çok önerilmese de çoğu kadın koltukları nemli bezle silerek temizlemeye çalışır bu üstteki kiri altta geçirmekten başka hiçbir işe yaramaz. Tamamen temizlenmesi için koltuk yıkama şirketleri ile anlaşarak evimizde koltukların daha temiz olmasını sağlarız. Her oturup kalkmada ya da üstünde bir şeyler yendiğinde kırıntılar koltuğun üstüne dökülüp kirler bırakır. Bu kirler küçük aralıklara kaçarak zamanla bakteri oluşumuna neden olur. Düzenli olarak yaptırılan koltuk yıkama bu mikroplardan ve bakterilerden tamamen kurtulmanızı sağlar.

Hangi sıklıkla yıkama yaptırılmalı?

Ekstra bir durum olmadıkça yılda bir kez yıkanması yeterli gelir. Ama halı veya koltuğun üzerine herhangi bir şey yiyip içerken dökülme lekelenme yapabilir. Böyle durumlarda ilave temizlik tercih edilebilir. Hava durumuna göre halı yıkama şirketleri bir iki gün içinde halıları temizleyerek iade eder. Koltuk yıkama Daha çok evde yerinde yapılır yıkandıktan sonra kuruyana kadar kullanmamak gerekir.

Evde koltuk yıkanabilir mi?

Beyaz eşya üreten bazı markalar halı ve koltuk yıkama makineleri üretmiştir. Bu makineler sayesinde evde yıkama yapılabilir. Ama gene de profesyonel birinden yardım almak daha sağlıklıdır. Geçici bir çözüm olarak lekelenen yere nemli bezle silmek idare etmesi açısından tercih edilebilir. Silme işlemi sadece görünen lekeyi alması açısından kısa süreli çözüm sağlar. Daha sağlıklı olması için tamamen yı katılması gerekir.

Halfeti Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!