Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Harran Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Kişisel hijyenimize dikkat ettiğimiz kadar evimizin odamızın ve yaşadığımız her yerin temizliğine dikkat etmek gerekir. Temiz bir eve girdiğinizde bunu evdeki kokudan anlamanız mümkündür.  Zamanla evde yaşandığı için yemek kokuları sigara kokuları özellikle yaz aylarında ter kokusu eve koltuklara her yere siner. Bu da eve girildiğinde ağır bir kokunun duyulmasına neden olur. Detaylı bir temizlik için tül perde yıkama ile başlanabilir. Perdelerin bembeyaz görüntüsü karşıdan belli olur. Perdeler açılıp kapandığında hareket ettirdiğini bu temiz koku eve yayılır. Normal kullanılan klasik perdeler evde çamaşır makinasında ya da tercihe göre elde yıkama yapılabilir. Ama kullandığımız perdeler son zamanlarda daha moda olan stor perde jaluzili perde ya da stor perde ise elde yıkamak biraz daha sıkıntılı olabilir. Eğer bu tarz perdelerden kullanıyorsak profesyonel perde yıkama işi yapan firmalardan destek alarak gerekli durumlarda stor perde yıkama yaptırabiliriz. Halı yıkama şirketleri hizmetlerini sadece halıyla sınırlandırılmamış kullandıkları makinaları farklı ebat ve boylarda olarak hemen hemen çoğu şeyin temizliğini yapmaya başlamıştır. Yorgan yıkama evde kullandığımız çamaşır makinesi ila yapılamaz bazı halı yıkama firmaları yorgan yıkamanın yanında ağırlığından dolayı yıkanamayan battaniye yıkama hizmetide verirler. Bu hem bu firmaların gelirini arttırır hem de kadınların temizliğine yardımcı olur. Kullandığımız eşyalar da gözle görülemeyen küçük bakteriler ürer vücudumuzdan dökülen deri parçalarından ya da herhangi bir pislikten bu bakteriler beslenir bunlardan kurtulmak için belirli aralıklarla kullandığımız bu eşyaların detaylı temizliği yapılmalı yıkanmaları sağlanmalıdır.

Halı yıkama firmaları güvenilir midir?

Her sektörde olduğu gibi bu sektörde de işini çok iyi yapan firmalar olduğu gibi ne yazık ki kötü yapanlar da mevcuttur. Bu yüzden halıları vermeden önce internetten ya da tanıdıklardan küçük araştırmalar yapmak iyi olur. Ne yazık ki bazı firmalar eşyalarımızı kaybedebilir ya da lekeleri çıkmadan geri getirebilir. Bu yüzden araştırma yapmak daha iyi olur.

Fiyatlandırma nasıl yapılır?

Halılarda daha çok halının metrekaresine göre fiyatlandırma yapılır halınız kaç metre karesi ona göre bir fiyat çıkartılır. Koltuk yıkamada takım halinde ya da tek koltuk şeklinde fiyatlandırmalar yapılabilir. Perdelerde halılar halılara benzer metre cinsinden fiyatlandırma yapılır. Ama iyi katacağınız üründe kirlilik durumu ya da belirli bir leke çıkartılmasını istiyorsak fiyatlarda farklılıklar olabilir. Bazı lekelerin çıkartılması daha zor olduğu için firma farklı deterjanlar kullanıp daha fazla yemek harcayacaktır. Bunun karşılığı olarak da daha fazla ücret talep etmesi normaldir.

Harran Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!