Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Hilvan Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Ev temizleme işine başlamadan önce herkesin yaptığı ilk iş, halıları yıkamaktır. Halılar yıkanmadan ya da yıkanmaya gönderilmeden genelde temizlik işine başlanmaz. Halıları elde yıkayanların sayısı gün geçtikçe azalmaktadır. Hem yıkayacak alanın olmaması hem de çok yorucu bir iş olmasından dolayı pek kimse elde yıkama yapmayıp, halıları halı yıkama şirketlerine veriyor. Bu firmalar halıları çok hızlı ve daha temiz yıkarlar. Elde yıkayan halı yıkama fabrikası yok denecek kadar azdır. Çoğu son model teknolojiye sahip makinelerle bu işi yaparlar. Eski zamanlarda sadece halı yıkayan bu firmalar, artık koltuklardan tutun da stor perde yıkamasına kadar çoğu şeyi yıkıyorlar. Perde, halı, battaniye ve yorgan gibi şeyleri evlerden toplayıp kendi yerlerinde yıkayan bu firmalar, koltuk ve yatak tarzı şeyleri bizzat evlerde yerinde yıkama şeklinde yaparlar. Özellikle yeni koltuk fiyatlarında görülen artıştan dolayı, insanlar yeni koltuk almak yerine daha uygun fiyatla koltuk temizleme yapıyorlar. Hatta koltuk yıkama işlemine o kadar büyük bir rağbet oluştu ki son zamanlarda, sadece koltuk ve yatakları yıkama işi yapan koltuk yıkama şirketleri kuruldu. Halı yıkama firmalarının fiyatları birbirine çok yakındır. Bu firmalar metre işi çalışırlar ve metresi 6 ila 10 tl arasında değişiklik gösterebiliyor. Tabi bu metre başı hesaplama bazen halının türüne ve çeşidine göre de değişebiliyor. Örneğin bazı halılar makine halısıyken bazıları el dokuma halısı olabiliyor. Bunlar arasında fiyat farkı olması bu yüzden normal olabiliyor.

Halıları elde mi yoksa firmalara mı yıkatmak daha mantıklıdır?

Halıları firmalar aracılığıyla yıkatmak her yönden daha karlı bir iştir. Çünkü siz kendiniz yıkamaya çalışırsanız hem daha çok su kullanmış olursunuz, hem de soğuk su da yıkatacağınız için birçok hastalığa yakalanma riskiniz daha da artar. Özellikle zatürreye yakalanma riskiniz daha yüksektir. Diğer bir avantajı da firmalar halıları kurutup evinize hazır bir şekilde getirirler ama siz elde yıkarsanız 2-3 gün de kurumasını beklemek zorunda kalırsınız.

Halı yıkama firmaları halıları yıkarken, halılarda bir zarar ortaya çıkar mı?

Hiçbir şekilde halılarımızda bir zarar meydana gelmez. Çünkü bu firmalar genelde makine ile yıkama yaptıkları için bütün işlemler otomatik gerçekleşir ve bir sıkıntı olmaz. Gönül rahatlığıyla halılarınızı yıkamaya gönderebilirsiniz.

Hilvan Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!