Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Siverek Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Kadınlar önceden bir işte çalışmaz ve genellikle ev işleri ve çocuklarıyla alakadar olurdu. Halılarını ve koltuklarını evlerinin taş veya beton bir zemininde yıkarlardı. Ama zamanla kadınlar çalışmaya başladı ve insanlar apartman hayatına geçti. Bu yüzden artık evlerindeki halılarını yıkmaya vakitleri de alanları da kalmadı. Bu yüzden halı yıkama yapmak için iş yerleri açılmaya başlandı. Bu sayede insanlar halı yıkama şirketleri ile anlaşıp halılarının temizlik işlemini yaptırmaya başlamışlardır. Halı temizleme işi, halının yapıldığı iplik özelliğine ve halının alanına göre değişmektedir. Çünkü halıların temizliğinde özelliğinin bozulmaması adına kullanılan yıkama yöntemi ve kullanılan deterjan değişiklik göstermektedir. Yün halı yıkama metrekare fiyatı en yüksek olanıdır. Bu halının metrekaresi 15 TL gibi bir fiyattan hesaplanırken, makine halıları ortalama 10 TL’den hesaplanmaktadır. Tabi bu fiyatlar ilden ile ve işletmeden işletmeye göre değişmektedir. Ülkemizde tercih dildiği yerler çok az da olsa halıfleks yurtdışındaki evlerde çok fazla kullanılmaktadır. Ülkemizde ise daha çok camilerde kullanılmaktadır. Halıfleks yıkama işlemi, onun bulunduğu yere gidilip yerinde yıkama ile temizlenmektedir. Tabi bu da bunların yıkanma ücretini arttırmaktadır. Bunun da fiyatı metrekare başına ortalama 5 TL dir. Halıların aslında sık sık yıkanması gerekmektedir. Her ne kadar günlük temizlik de yapılsa, halılar tozu hapsetmekte ve orada bakterilerin oluşturması içi etkili bir alan oluşturmaktadır. Halılar, sert kaymaz bir taban ve üstünde sık dokunmuş iplerden veya tüylerden yapıldığı için düşen kırıntıların oradan tamamıyla alınması pek mümkün değildir.

Her halı yıkatılır mı?

Halı yıkamacılar, her halıya uygun bir temizleme işlemi bulmuşlardır. Bu yüzden evinizde bulunan her halıyı rahatlıkla yıkatabilirsiniz. Ancak halılarınızı teslim ettiğiniz yeri iyi araştırmanız gerekmektedir. Aksi takdirde yanlış ürün kullanımı veya makine temizliği ile halınızın tüm özelliği bozulabilir. Bir de bazı işletmeler detaylı temizleme işlemi yapmamaktadırlar. Bu yüzden halınızı vereceğiniz işletmeyi iyi araştırın.

Halıyı evde kendim silsem temizlenmez mi?

Halıların derinlikleri ve ip yükleri çok fazladır. Dolayısı ile evde sadece silmek, isterseniz çitileyerek silin, sadece yüzeysel bir temizleme işlemi sağlayacaktır. Halı temizliğinde önemli olan nokta en iç ve alt tabakanın detaylı bir şekilde temizlenip hijyenik hale gelmesidir. Çünkü tozun, pisliğin ve bakterilerin en çok barındığı kısım orasıdır. Rutin temizlik planınızda halınızı silebilirsiniz bu normalden temiz olmasını sağlar ama yeterli temizlik sunmaz. Çünkü en yoğun kirin olduğu katmana ulaşmanız silme işlemi ile olmayacaktır.

Siverek Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!