Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Suruç Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Evlerin en gösterişli, en temiz tutulmaya çalışılan ve en kıymetli yeri salondur. Salonda halılardan sonra en çok kirlenen ve göze batan yer koltuklardır. İnsanlar içlerini açtığını ve daha ferah göründüğünü düşündüğü için artık daha açık renkli koltuk takımları kullanmaktadır. Bazı insanlar düzenli olarak koltuklarını hazırladıkları deterjanlı sularla da temizleseler bu işlem yeterince detaylı bir temizlik sağlamamaktadır. Bu işlem aslında sadece yüzeysele tozları ve lekeleri temizlemektedir. Bu yüzden koltuk yıkama şirketleri kurulmuştur. Bu şirketler koltukların evden çıkarılması ve taşınması zor olduğu için yerinde yıkama işlemi ile temizlemektedirler. Bazı koltukların kırlentlerinin ve oturma yerlerinin kılıfları vardır ve kolay temizlik sunmak için bunların kılıfları çıkabilmektedir. Ancak bu özelliğe sahip olmayanların koltuk yıkama işlemlerinin firmalar tarafından yapılması çok daha iyi olacaktır. Sürekli temas halinde olduğumuz bu koltuklara dökülen deri epitelleri oralarda bakteri ve mantar gibi hastalık etkenlerinin üremesi için ideal bir ortam oluşturmaktadır. Koltuk temizleme işinin koltuğa zarar vermemesi için dış yüzeyin sert bir bezle çok fazla sürtmemek gerekir. Aynı zamanda elle temizleniyorsa çok yoğun miktarda temizlenmemelidir. Tam bir durulanma sağlanamayacağı için deterjan artıkları koltuğun içinde hapis kalacaktır ve bu da koltuğunuz erken yıpranmasına, koku yapmasına ve rengiyle dokusunun bozulmasına sebep olacaktır. Bu yüzden detaylı temizlik için koltuk yıkama şirketleri ile iletişime geçip koltuklarınızı yıkatmanız sizin için çok daha iyi olacaktır.

İyi bir koltuk yıkamacıyı nasıl bulurum?

Günümüzde sosyal medyanın çok fazla aktif kullanılmasının en büyük faydalarından birisi de insanların araştırdıkları şeylere daha çabuk erişebilmesi. İnternette yıkama işlemi yapan firmaları bulabilirsiniz. Birçok mecrada bu firmayı kullanan kişilerin yaptıkları yorum ve değerlendirmeleri de bulmanız mümkün. Bu yorumlardan yola çıkarak firmanın işinin ne kadar iyi olduğuna dair bilgi edinmiş olursunuz. İstediğiniz şartları sağlayan firma ile görüşerek koltuğunuzu yıkamaları için randevu alabilirsiniz.

Yıkama işleminde koltuklarım zarar görür mü?

Anlaştığınız firmanın yıkama işleminde kullanacağı cihazlar ve deterjanların kalitesi iyi değilse veya kullanılan malzemeler sizin koltuğunuzun kumaşının temizlenmesi için uygun değilse koltuğunuz zarar görebilir. Aynı zamanda cihazların çok bastırarak ve sert kullanılması da sizin koltuklarınızın kumaşına zarar verebilir. İyi bir durulama işlemi yapılmaması, renk açıcı deterjan tercihi ve işlem sırasında kalıcı leke bulaştıracak bir şeyin değmesi de koltuğunuza zarar verebilir. Koltuğunuzun veya kumaşının çok eski olması da her işlem doğru bir şekilde yapılsa da koltuğunuzun zarar görmesine neden olabilir.

Suruç Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!