Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Viranşehir Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Çağımızın en kurtarıcı sektörlerinden birisi de halı yıkama şirketleri ve koltuk yıkama şirketleri olmuştur. Kentleşmenin artması ve insanların günlerinin çoğunu çalışarak geçirmesinden dolayı vakit ve alan ayırıp yıkayamadıkları birçok ürünü yıkayıp bize teslim etmektedirler. İstek doğrultusunda ve eşyanın büyüklüğüne göre yerinde yıkama hizmeti vermektedir. İlden ile talep doğrultusunda fiyatları değişmektedir. Yeni nasıl yıkama yöntemleri yapan yerlerin ücretleri daha pahalıdır. Bunlar, buharla temizleyen cihazlar ve özel solüsyonlarla üst düzeyde temizlik ve sanitasyon sağlamaktadır. Bilimin ilerlemesi ile yapılan araştırmalarda halı, koltuk ve yorganların zannedilenden daha fazla bakteri barındırdığı ortaya çıkmıştır. Bu yüzden insanlar, düzenli aralıklarla bu eşyalarını yıkatmayı tercih ederler. Bu sektörün bu kadar ilerlemesi ve tercih edilmesinin nedeni ise, insanların kendilerini yormadan ve türlü türlü zahmetlere girmeden işlerinin hızlı bir şekilde hallolmasıdır. Apartmanlarda bunları yıkamak ve kurutmak için alanların olmaması insanları bu sektöre yönlendirmiş. Bu firmalar zannedildiği gibi sadece halı ve koltuk yıkama işlemi yapmamaktadır. Yorgan yıkama için de çok sık kullanılmaktadırlar. Çünkü yorganlara sadece nevresim geçirip düzenli aralıklarla bunların değişimini yapmak yeterince temiz bir işlem olmamaktadır. Evinizde bulunan birçok eşyanın yıkanma işlemini yapmaktadırlar. Bu kadar geniş yelpazeye sahip olmaları ve insanların bu işlemlere ihtiyaç duyması piyasada daha fazla yıkamacı açılmasına ve fiyatların da aratmasına neden olmuştur. Bu kadar çok işletmenin açılması güvenilir yıkamacının da bulunmasını zorlaştırmıştır.

Yıkama firmaları hangi ürünleri yıkar?

Yıkama firmalarının sadece koltuk ve halı temizleme işi yaptıkları düşünülse de yıkadıkları ürün yelpazesi çok geniştir. Evlerinizde kullandığınız yorgan, tül perde ve battaniye gibi ürünlerin temizlenme işini de yapmaktadırlar. Ancak bazı yıkamacılar sadece halı veya koltuk yıkama işi yaparlar. Bu yüzden yıkatmak istediğiniz ürünle ilgili firmalarla görüşerek daha net bir bilgi almanız mümkündür. Bu doğrultuda istediğiniz ürünleri sıkıntı yaşamadan yıkatabilirsiniz.

Koltukları ne kadar sıklıkla temizletmeliyiz?

Koltuklar çok sık kullanılan eşyalardır. Bu yüzden yüzleri de çok kolay yıpranmaktadır. Bunun üstüne bir de çok sık yıkama işlemine tabi tutulurlarsa koltukların daha çabuk eskiyecek ve masrafa girmenize sebebiyet verecektir. Bu yüzden koltuklarınızın kullanım sıklığına ve kirlenme derecesine göre yıkama sıklığına kendiniz karar verebilirsiniz. Çünkü kendi eşyalarınızı kendiniz çok daha iyi tanırsınız. Eğer çok aktif kullanılan koltuklarınız varsa ve çok fazla misafir ağırlayan bir kişi iseniz hijyen açısından sık temizlik yaptırmanız iyi olacaktır.

Viranşehir Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!