Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Haliliye Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Evlerimiz bizim yaşam alanımızdır. Zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz yerlerden biridir. Çokça vakit geçirdiğimiz evimizde halı, koltuk, perde, yorgan gibi birçok eşyanın kirlenmesi kaçınılmazdır. Örneğin evcil hayvanınız varsa ve bu sık sık dışarıda dolaşan ya da bahçesi olan bir evde yaşayan bir köpekse mutlaka sık sık evi çamur içinde bırakacaktır halıların zamanlar kararıp yıpranmasına sebep olacaktır. Eve ayakkabıyla girilmesi, kapı her açıldığında dışarıdaki tozun hemen halıya toplanması ya da mutfakta yemek hazırlarken veya yerken yemeğin halıya dökülmesi yine halının kirlenmesine neden olur. Bunun için halı yıkma çokça tercih edilir. Bu hem halı yıkayacak yeriniz yoksa hem de vaktiniz yoksa size büyük bir kolaylık sağlar. Yine evimizde en çok kullandığımız, üzerinde uyuduğumuz, televizyon izlediğimiz, uzandığımız, abur cubur yediğimiz, çay kahve içtiğimiz koltuklardır. Bu kadar çok kullanılması sebebiyle koltuk temizleme yine bizim için önemlidir. Yaz kış kullandığımız güneşin zararlı ışınlarına maruz kalan ve bizi bu zararlı ışınlardan koruyan, gün içerisinde yine camın açılması ve sokaktaki tüm kire toza maruz kalan hatta evde sigara içiliyorsa sigara dumanıyla da sararan tül perdelerin temizliği başlıca bir sorundur. Ev hanımları çoğu zaman kendileri temizlemeyi tercih etseler de bu yeterli olmayabiliyor. Tül perde yıkama oldukça özen gösterilmesi gereken bir durumdur. Çünkü güneşin zararlı ışınları ile zaten yıpranmış olan perde yıkanma esnasında yanlış teknik veya kullanılan yanlış deterjanlar yüzünden iyice yıpranabilir hatta kopabilir bu sebeple işin ehli yıkma firmalarından yardım almak çok daha doğru olacaktır.

Yıkama esnasında nelere dikkat edilmelidir?

Toz ve kirin sebep olduğu kirlilik ilk bakışta göze çarpmasa bile eşyalara siner. Kirli bir eşya ile aynı evde barınmakta sağlığımızı kötü etkiler. Bu yüzden kullanılan ev eşyalarının düzenli olarak yıkanması çok önemlidir. Bahsedilen halı, perde, koltuk gibi eşyalar yıkanırken uygun ürünlerle yıkanmasına dikkat edilmelidir. Her eşya ve kumaş temizliği için farklı türlerde deterjanlar üretilmiştir. Örneğin yanlış deterjan kullanımı koltuğumuzun rengini attırabilir üstelik iyi bir temizlik yapamaz. Bu gibi durumlarda işini iyi yapan halı yıkama şirketleri ile iletişime geçilmelidir.

Kilenmiş ev eşyalarını yıkamazsak ne olur?

Temizlik her alanda hayatımızda olmalıdır. Günümüzde hastalıkların temel nedeni hijyenik olmayan ortamlarda bulunmaktır. Sık sık kullandığımız evimiz kirlenmeye çok müsait bir yerdir. Eğer uygun şekilde temizlik yapılmazsa kirlenen koltuklar koltuk yıkma şirketleri ile anlaşılıp derinlemesine temizlenmezse bu koltuklarda oluşacak olan bakterilerin bizi hasta etmesine yol açar. Günlük rutin temizlikler dışında arada bir de detaylı temizlikler yapılmalıdır.

Haliliye Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!