Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Eyyübiye Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Evimizde kullandığımız bazı eşyalar, evdeki imkanlarla yıkanmaya uygun olmuyor. Gerek üzerinde bulunan işlemesi gerek de yapıldığı materyal buna elverişli olmuyor. Bazen de kullandığımız çamaşır makineleri bunların yıkanması için küçük kalıyor. Özellikle iş yerlerinde kullanılan stor perdeler, yıkanması açısından güçlük çekilen eşyalardan bir tanesidir. Bu yüzden bazı yıkama firmaları bunları sizden teslim alıp yıkayabiliyor. Stor perde yıkaması yapan çok fazla firma bulunmamaktadır ama bulunduğunuz şehirde bunun yıkamasını yapacak birisini bulmanız mümkün olacaktır. Stor perde dışında tül perde yıkama işi yapan firmalar da bulunmaktadır. Bunların dışarıda bir firmanın yıkamasını istemedeki temel neden ise kullanıcın ürününe evdeki makinede bir zarar gelmemesidir. Aynı şekilde stor perde yıkama işinde de insanların istemesinin nedeni budur. Stor perdeler genellikle büyük, ağır ve işlemeli olurlar. Bunların tipik bir ev makinesine girmesi zordur.  Bu perdelerin yıkanması işiyle genellikle halı yıkama şirketleri ilgilenmektedir. Bunlar ayrıca; yorgan, battaniye ve koltuk yıkama hizmetleri de vermektedirler. Bu işlemleri en çok yaptıran yerler ise; tiyatro, düğün salonu ve devlete ait gazino gibi misafir ağırlayan, büyük salonlardır. Çünkü bunların kullandığı perdeler metrelerce uzunlukta ve normal perdelerden çok daha ağırlardır. Kısacası eşya temizliği çok meşakkatli bir iştir. Bu iş için yukarıda saydığımız birçok sebepten dolayı insanlar bu konuda yardım alma gereği duyar. Hem de artık ev hanımlarının da iş hayatına atıldığı bu dönemde buna ayıracak vakitleri olmamakta ve profesyonel yardıma muhtaç olmaktadırlar.

Yıkama işlemlerini evde yapabilir miyiz?

Çoğu ev hanımı halı, koltuk, perde gibi eşyaların temizliğini evlerinde yapmayı tercih ediyor. Kimileri evinin bahçesinde yıkarken kimileri daracık banyolara da yıkamaya çalışıyor. Yani evde yıkamak mümkün ama teknolojinin gelişmesiyle yıkama işlemlerinin hem daha çabuk hem daha temiz hem de insanı yormadan yapılması mümkünken bu kolaylıktan faydalanmamak örneğin kirlenen koltuğu koltuk yıkama şirketleri tarafından temizlenmesini sağlamak yerine kendi başımıza evde yapmaya çalışmak hem vaktimizden hem de enerjimizden çalacaktır.

Yıkama şirketlerini tercih etmenin faydaları nelerdir?

Öncelikle derinlemesine bir temizlik için mutlaka profesyonel bir yardım almamız gerekir. Uygun ve her anlamda kalite vaat eden firmalar sayesinde bu imkana ulaşmak çok kolay ve birçok faydası bulunur. Bazı firmalar yerinde yıkama hizmeti de sunmaktadır. Evde kendimiz yıkadığımızda harcanan su miktarı azalacaktır. Bu da hem bütçemiz hem de sus kıtlığının engellenmesi için çok faydalıdır.

Eyyübiye Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!