Ada Koltuk Yıkama

Evde sürekli kullandığımız sürekli temiz olması şart olan halıların temizlenmesi gerekmektedir. Temizlik ertelendiğinde veya geciktirildiğinde halı içine daha kir ve toz girer. Bunlar gözle görülmeyen kirler ile başlayıp daha sonra halılarınızda daha koyu bir renk almasıyla ya da tuhaf sararmalarıyla devam etmektedir. Sık sık temiz olması gereken halılar içerisine çok fazla kir biriktirdiğinden sağlığımızı ciddi boyutta etkilerler. Evde öylesine durduğu düşünülen halıların çok iyi bir temizliğe ihtiyaçları vardır. Günlük her gün elektrikli süpürge ile temizlenmelidir. Ay da bir kere halı yıkama şirketlerini arayıp daha derin bir temizlik yapmaları için halılarınızı gönderebilirsiniz. Sadece halılarınızı değil yorgan, battaniye, perde gibi evde sık kullandığınız bu eşyaları da gönderip derin bir temizlik yaptırabilirsiniz. Yorgan yıkama ve battaniye yıkama konusunda bir yeriniz olmayabilir ya da çamaşır makinenizin dolma kapasitesi küçük olabilir. Bu yüzden yorgan ve battaniye gibi kalın yünlü şeyleri halı yıkama şirketleri ile görüşüp yıkama yapanlarla anlaşabilir daha temiz yorgan ve battaniyelerinizi kullanabilirsiniz. Son zamanlarda artmış olan stor perde kullanımı yeni olduğundan nasıl bir temizlik yapılacağı konusunda insanlar zorlanabiliyor. Derinlemesine temizlik yaptırmak isteyecekleri bir yer arayabilir ve bunun için nereye başvuracağını bilmeyebilirsiniz. Bu perdelerin kullanılmasının artmasıyla birlikte halı yıkama şirketleri bunun için de hizmet vermektedir. İnternetten size en yakın ya da genel bir halı yıkama firmalarının araştırmasını yapabilir telefonda görüşebilirsiniz. Ücret konusunda bir karşılaştırma yapmak adına birkaç firmayı arayabilir ve hangi hizmetleri verdiğini sorabilirsiniz. Evinizdeki koltukların gün geçtikçe kirlendiğini fark etmişsinizdir. Annelerimizin sürekli üzerini örtülerle kaplamasının nedeni koltuk yıkama işleminin çok fazla meşakkatli olmasından kaynaklanır. Koltuk yıkama şirketleri artık günümüzde çok artmış durumda. Evde koltuk yıkama işlemi çok zor olduğundan kaynaklı bu şirketleri arayabilir birkaç saat içinde koltuklarınızı derinlemesine temizlerler. Koltuk, halı, yorgan ve battaniyelerin temizliği çok önemlidir. Aktif olarak kullandığımızdan nasıl kirlendiğini fark etmiyor olabilirsiniz. Tek başına temizlenmesi zor olan bu ürünlerin firmaların yardımıyla yapılması kendi ürünlerinizin ömrünü de uzatmış olur. Yanlış yıkama kurutma işlemleri ciddi anlamda zarar verip sizi maddi açıdan sıkıntıda bırakabilirler. O yüzden halı yıkama şirketlerini tercih edebilirsiniz.

Koltuk yıkama işlemi evde yapılır mı?

Koltuklarımızdaki oluşan kir ve lekeler basit bir bez ile silerek geçmediğini hepimiz fark ediyoruz. Bunun sebebi içine lekeleri emmesi ve temizlenmesinin zorlaşması koltuk temizleme işleminde koltuğa özel temizleme makineleri temizlik malzemesi püskürterek önce kiri ve lekeyi çıkarmakta sonra ise koltuktan çekmektedir. Bu tip bir işlemin evde yapılması öncelikle araç ve gereçler için uygun olmayacak hem de ev konforunuzu işgal edeceği için tercih edilmemektedir. Koltuklarınız alınıp temizliğinden emin hale gelindikten sonra hızlı bir kuruma sağlaması da gerektiğini unutmamak gerekir nemli kalan koltuklarınız ev ortamında hızlı kurumayacağı için zarar görecektir.

Stor perde evde nasıl yıkanır?

Pratik kullanımıyla çok sık artmış olan stor perdeler ev içinde şık bir görünüm sağlayıp pencerelerinizin vazgeçilmezi oluyor. Zamanla üzerinde toz ve kir birikerek her perde gibi onlar da kirleniyor. Nasıl temizlenir diye düşünüyorsak çok basit birkaç yöntemi var. Bunlardan bir tanesi sadece silerek yapılır. Sabunlu bir su yapıp bez ile birkaç defa üzerinden geçebilirsiniz. Daha detaylı bir temizlik için storları rulodan çıkarmalısınız. Yıkamadan önce süpürge ile tozunu çekmelisiniz. Bir küvete çamaşır deterjanlı su koyarak perdenizi içine koyup birkaç saat bekletin. Daha sonra temiz suyla durulayıp tekrardan asabilirsiniz.

Ada Koltuk Yıkama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (544) 962-6268

Fax

: +90 (544) 962-6268

Cep Telefonu

: +90 (544) 962-6268

Cep Telefonu 2

: +90 (544) 962-6268

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!