Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Şanlıurfa Böcek ilaçlama | Haşere ilaçlama Firmaları

Etrafımızda zaman zaman hayatımızı kâbusa çeviren küçük minik canlılar var. Her ne kadar bize bir çocuğunun zararı olmasa da rahatsız olabiliyoruz. Tüyleri, hızlı hareket kabiliyetleri ve uçabilmeleri bizi çok fazla ürkütebiliyor. Her ne kadar öldürmek istemesek de olmamaları gereken yerlerde olduklarından bulunduğumuz konumdan uzaklaştırma durumunda kalıyoruz. Yeni bir eve taşındığınızda veya aylık yapılması gereken ev ilaçlama durumları olur. Bunların yapılması çok önemlidir. Olası kötü bir durumda kalmamak adına dikkat edilmesi gerekir. Evin yapısı gereğince eve ve çıkış yapabilecekleri ortamları ilaçlamak sizi büyük bir yükten kurtaracaktır. Böcek ilaçlama ile çalışan ekipler vardır. Onlardan yararlanabilir ya da kendiniz bir böcek ilacı alabilirsiniz. Eğer yaşadığınız şehirde düzenli olarak bir ilaçlama yapılmıyorsa dışarıda doğa gereği çok fazla böcek veya sivrisinek üreyebilir. Bu yüzden evinize sürekli giren sivrisineklerden şikâyetçi olabilirsiniz. Sivrisinek ilaçlaması için belirli kimyasal ürünler kullanabilir ya da evi tamamen ilaçlatabilirsiniz. Özellikle Zemin ve Birinci katta oturulan evlerde kanalizasyon sebebiyle böcek sivrisinek dışında kemirgen canlılar da çıkabiliyor. Evinizin çevresinde kedileriniz bol ise biraz daha mutlu olabilirsiniz lakin kedileriniz azsa mutlaka fare ilaçlaması yaptırılmalı. Evinizden uzak tutmanız sağlığınız açısından çok önemli. Evet, üzülebilirsiniz fakat sizin ve evde yaşayan canlıların sağlığı açısından bunu mutlaka yaptırmalısınız. Evde bir evcil hayvan besliyorsanız daha da dikkat edilmesi gereken hususlar var. Evet, kedi veya köpeğinizin bakımlarını yaptırıyor olabilirsiniz lakin iç parazit nedeniyle dışarıya da yeniden sıçrayıp dış parazitler oluşabilir. Bu yüzden evcil hayvanımızın üzerinden evin içerisine pireler zıplayabilirler. Bazen bunları görürsünüz fakat pireler yüksek ve hızlı zıpladıkları için fark edemeyebilirsiniz. Pire ilaçlaması yaptırılmadığı takdir de kıyafetlerinizin ve sık kullandığınız eşyaların onlar tarafından ele geçirildiğine şahit olursunuz. Sivrisinek ısırığına biraz benzeyen ısırıklarla bir gün uyanabilirsiniz. Daha küçük daha çok kaşındıran kırmızı yaralar gibi. Bu gibi şeylerle karşılaşmamak adına mutlaka pire ilaçlaması yaptırılmalı. Birkaç gün bir aile dostunuzda uyuyabilirsiniz. Bir çocuğunuz var ise ve eve bir gün elleri başında geldiyse onu telaşlandırmadan başının üzerinde küçük canlılar olduğunu söylemeniz gerekecek. Okullar bazen yeterince temiz olamayabiliyor ya da sizin çocuğunuz kadar başka çocuklar temiz olup veya kalamayabiliyor bu nedenle okul ilaçlaması sık sık yapılmalı ve müdürlere bu ricalarda bulunulmalı. Siz de çocuğunuz için iyi bir bit ilaçlaması yapmalısınız. İlaçlama her ne kadar rahatsız edici olsa da mutlaka yapılması gerek aksi takdir de sağlığınızı büyük oranda tehlikeye atabilirsiniz. O canlılar temiz bir şekilde beslenmedikleri ve temiz yerlerde üremedikleri için hastalık taşırlar kendinizi ve ailenizi korumanız ellerinizde.

Ev de ilaçlama nasıl yapılır?

Ev de yoğun olarak gözlemlediğiniz canlıları bazı püskürtmeli ve zehirli kokuları olan ilaçlama yöntemleriyle yok edebilirsiniz. Bu canlılar yumurtalarını evinizin belirli bölgelerine bırakabilir bu yüzden o yerleri tespit edip püskürtmeli ilaçları oraya kullanmalısınız. Böcek ilacı alamadıysanız ve evinizde ciddi anlamda bir sivrisinek var ise bir kovanın içine şekerli bir su yapıp onların yoğun olduğu yere koyabilirsiniz böylelikle onun üzerine gelecek ve evden çıkarması daha kolay olacaktır.

Dezenfeksiyon hizmeti ücretleri ne kadar?

Ev de kendiniz ilaçlama yapamıyorsanız veya yapmak istemiyorsanız bir ilaçlama firmasıyla anlaşabilir. Eviniz veya ofisinizi tamamen güvenli bir şekilde ilaçlatabilirsiniz. İlaçlama ücretleri nerenin ilaçlanacağına ve ne gibi bir durumda olduğuna göre değişiklik gösterir. Eğer 100m² -200m² arasındaysa 150 TL gibi bir ücret söz konusu. M² arttıkça fiyat aralığı da yükselmekte. Size en yakın ilaçlama ekibini internetten aratıp fiyat alabilirsiniz.

Şanlıurfa Böcek ilaçlama | Haşere ilaçlama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Böcek ilaçlama | Haşere ilaçlama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!