Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Akçakale Böcek ilaçlama | Haşere ilaçlama Firmaları

Böcekler ve haşereler hastalık yayan ve çoğumuzun korkulu rüyası olan canlılardır ve hayatımızı doğrudan olumsuz bir yönde etkiler. Evimizde, çalıştığımız yerde görmemizin mümkün olduğu haşereler çoğumuzda iğrenti duygusu uyandırdığı gibi aynı zamanda hastalık da yayabilirler. Bunlar veba, sarılık ve tifo gibi hastalıklardır. Bu canlılarla mücadele etmek ve aynı zamanda sağlığımızdan da olmamak için haşere ilaçlama yapılır. İlaçlama firmaları bize daha sağlıklı ve güvende hissedeceğimiz ortamlar bırakır. İlaçlamanın birden fazla yöntemi vardır. Ziraat alanlarında da kullanılan böcek ilaçlarının genel adı insektisit’dir ve farklı farklı uygulama yöntemleri vardır. Her böcek ilaçlama her böcek ve parazit için etkili olmayabilir. Bundan dolayı ilaçlama işlemi yapılmadan önce ilaçlanacak canlı belirlenip, o parazite etkili olacak ilaç temin edilip, uygulama yöntemi belirlenip daha sonrasında ilaçlama işlemine geçilir. Her konuda olduğu gibi ilaçlama konusunda da emin ellerden hizmet almalıyız. İşi bu olmayan kişiler için riskli ve hayati önem taşıyan bir işlemdir. Özellikle hastane ilaçlama , okul ilaçlama gibi durumlarda risk altına girebilecek kişi sayısı daha fazla olduğu için daha çok dikkat edilmelidir. İşin eğitimini almamış kişiler tarafından yapılan işlemlerin hayati sonuçlar doğurabileceğini bilmenizi isteriz. Kene ilaçlama, ve diğer ilaçlamalar nasıl yapılacağı bilinmiyorsa ve gerekli belgeler olmadan Sağlık Bakanlığı kontrolünde olmayan ilaçlar kullanılırsa çok ciddi sorunlara yol açmaktadır. Sağlığınızı ucuz ilaçlama yaptıran fakat kontrollerden geçmeyen kişi veya firmalara yaptırmayın. İlaçlama için muhakkak gerekli belgeleri istemenizde fayda vardır.

Haşere İlaçlamada En Etkili Yöntemler Nelerdir?

Kokulu Uygulama, böceklerin fazla olarak bulunduğu yerlerde kullanılmalıdır. Bu yöntem böceklere kısa sürede etki etmeye başlar. Uygulanılan mekan 2-3 saat kadar kapalı kalmalı ve girmeden önce kesinlikle havalandırılmalıdır. Kokusuz Uygulama, sıvı malzeme püskürtme yoluyla uygulanan bir yöntemdir. Kokulu uygulamada olduğu gibi uygulanılan mekanın kapalı kalmasına ve sizin orayı terk etmenize gerek yoktur.

 İlaçlama Firmasını Tercih Ederken Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Öncelikle ilaçlama yaptıracağınız firmaya sağlık bakanlığından alınmış kapalı alanda uygulama yapma  izinlerinin olup olmadığını, kullanmış oldukları ilaçların Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylanıp onaylanmadığını sorabilirsiniz. İlaçlama öncesi ve sonrasında yapmanız gereken veya onların yapacağı işlemler hakkında detaylı bilgi talep edilmelidir. Ev veya iş yerinizde ilaçlama yaptırırken kendinizin , ailenizin ve çevrenizin sağlığını riske atmamak adına mutlaka sertifikalı profesyonel olarak hizmet veren firmalarla çalışmaya özen gösteriniz.

Akçakale Böcek ilaçlama | Haşere ilaçlama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Böcek ilaçlama | Haşere ilaçlama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!