Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Birecik Böcek ilaçlama | Haşere ilaçlama Firmaları

Dünyada en çok bulunan zararlı türlerin başında böcekler gelir. Bu böcek türleri genelde tarla, bahçe seralarda ekili olan ürünlere zarar verip bu ürünlerde verim kaybına neden olurlar. Çok hızlı bir şekilde de ürerler. İşte bu böcek, pire haşereler vb. türler bazen okullar hastaneler ve evlerimizde de görülürler. Bazısı zarar vererek bazısı da pis kokular bırakarak rahatsızlık verir biz insanlara.  Bunların temizliği için kendimiz ev ilaçlaması yaparız ama pek iç açıcı bir sonuç alamayız. Çünkü bu işin profesyonelleri onlarla nasıl mücadele edileceğini çok daha iyi bilirler.   Bunun için profesyonel ekiplerden dezenfeksiyon hizmeti almak daha iyi sonuçlar almamıza vesile olur. Bu ekipler profesyonel bir şekilde ilaçlama ve dezenfeksiyon sağlar. Özellikle okul, hastane ve büyük şirketlerin haşere ilaçlaması bu ekipler olmadan olmaz gibi bir şeydir. Bunlar içerisinde en önemlisi okul ilaçlamasıdır çünkü çocukların daha temiz ve hijyenik ortamda olması onların hastalık kapmasını ve alerjik rahatsızlıklar geçirmesine engel olur. Evlerde en çok karşımıza çıkan türlerin başında hamam böcekleri gelir. Bunlar genelde mutfakta açık bırakılan yemeklerin ya da kurabiye tarzı mamullerin üstüne gelirler. Çok pis kokuları vardır. Evler de en çok rastlanan bir diğer tür de farelerdir. Fareler eski tip kapanlarla artık yakalanamıyorlar. Bunlar için de tek çözüm dezenfeksiyon ve fare ilaçlamasıdır. Bu ilaçlama yöntemi, eski tip yöntemlere oranla daha hızlı ve daha kesin çözümler aldırır.

Haşere ve ilaçlaması yapılırken insan sağlığına ne derecede önem veriliyor?

İlaçlama yapmaya gelen ekipler önce evi iyi bir kontrolden geçirirler ve ilaçlamadan etkilenecek eşyaları tespit ederler. İlaçlama yapıldıktan sonra her yerin iyice kapatılması lazım ve ilaçlama esnasında ya da sonrasında kesinlikle içeri girilmemeli. Zaten bu ekipler profesyonelce çalıştıkları için size gereken uyarıları yaparlar. Siz de bunlara uyarak sağlığınıza dikkat edebilirsiniz.

Yapılan haşere ve böcek ilaçlaması periyodik olarak mı yapılıyor yoksa görülmeye başladığı anda mı yapılır?

Genelde ilaçlamalar periyodik olarak yapılır. Yani böcekler görülmeye başlanmadan ilaçlamalar aylık periyotlar şeklinde yapılır. Böylelikle böcekler oralarda çoğalıp üreyemezler

Birecik Böcek ilaçlama | Haşere ilaçlama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Böcek ilaçlama | Haşere ilaçlama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!