Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Haliliye Böcek ilaçlama | Haşere ilaçlama Firmaları

Böcek ilaçları da içerisinde ev is okul vs. gibi ortamlarda istenmeyen böcekleri öldüren toksik maddelere sahip ilaçlardır. Bu ilaçların türlerine göre içeriği değişkenlik gösterebilir örneğin normal bir böceği öldürebilen bir ilaç keneyi öldüremeyebilir. Bunun da sebebi farklı tur böceklerin farklı tür maddelere direnci ve duyarlılığı olduğudur. İlaçlama isi genel olarak profesyonellik gerektiren bir iştir ki sırf bu iş için çalışan insanlar vardır. Burada çalışan insanlar yılın belli zamanlarında özellikle de böceklerin yoğun olarak yaşama imkânı bulduğu yaz aylarında toplu yaşanılan ortamları örneğin okul, ofis vs. gibi yerleri ilaçlarlar. Ev ilaçlama isini kendimiz yapabilir gibi hissedebilirsin ancak uzmanların yapması çok daha sağlıklı ve güvenilir olacaktır.  Bu ilaçlama belli periyotları bulur ve bu sayede istenmeyen böceklerden kurtulmuş oluruz. Genel olarak bakılacak olursa bu böceklerden dezenfekte olma işi bireyin ve toplumun huzurunu artıran bir şeydir. Tabi bu dezenfeksiyon hizmetinde bulunan kişiler de hizmetlerinin karşılığı maddi olarak alıyorlar. Fare ilaçlama isi de buna benzer ama fare ilaçlama konusunda birazcık daha dikkatli olmakta fayda var. Çünkü bu ilaçlar fareler için olduğu kadar insanlar ya da hayvanlar için de toksik maddeler içeriyor. O yüzden bu ilaçlama isini yapan kişilerin is esnasında mutlaka maske koruyucu gözlük eldiven takıp korunmaları gerekmektedir. Aksi halde bu zehirli gazların inhale edilmesiyle vücutta istenmeyen farmakolojik özellikler ortaya çıkabilir. Bu zararlı gazlar da dokularda serbest oksijen radikallerinin miktarını artırarak vücutta geri dönüşü olmayan toksik zehirlenmelere yol açabilir. Böcek İlaçlama işi basit görünse de dikkat gerektiren zor ve yorucu bir iştir. Bu dezenfeksiyon işlemlerini yetkili kişilerin yapması çoğu zaman hayatı önem taşımaktadır.

Böcek İlaçlaması Yapılırken Zehirli Gazlardan Korunmak İçin Ne Yapılmalı?

Bu ilaçlamayı yapan kişiysek mutlaka maske eldiven ve koruyucu giysiler giymeliyiz. Ama özellikle maske kullanımını ihmal etmemek gerekir çünkü bu zehirli gazlar çoğunlukla inhalasyon yoluyla vücuda girebiliyor. Fakat ilaçlamanın yapabildiği ortamda bulunuyorsak da bu tedbirleri yine uygulamalıyız tek farkla birazcık daha uzun süre bu tedbirleri devam ettirmeliyiz çünkü zehirli gazların uçuculuğunun gitmesini beklemek son derece önemlidir ve bu esnada korunmak gerekir.

Haşere ve Böcek İlaçlama Neden Gereklidir?

Sağlığımız için bulunduğumuz ortamların öncelikle temiz olması gerekmektedir. Böceklerin ve haşerenin olduğu bir yerde temizlikten söz edilemez doğal olarak sağlığımız için haşere ve böcek ilaçlama gereklidir. Sadece bulunduğumuz ortamlara değil yetiştirdiğimiz bitkilere de bu ilaçlardan sıkarak bitkilere zarar veren haşerelerin gelmesini engellemiş olmaktayız. Bu ilaçlamalar sayesinde bitkiler çok daha uzun ömürlü olmaktadır.

Haliliye Böcek ilaçlama | Haşere ilaçlama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Böcek ilaçlama | Haşere ilaçlama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!