Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Şanlıurfa Adaklık Kurban Koç | En Uygun Fiyatlar

Adaklık kurban nedir bu sorunun cevabını genellikle kişiler çok merak etmektedir Aslında cevabını şu şekilde verebiliyoruz Yani kısaca şunları söyleyebilirim. Genellikle Müslüman dinine ait bir özelliktir bu yani Müslüman kişiler gerçekleştirir. Kişiler istedikleri şeylerin gerçekleşmesi adına bazen adaklık kurban muhabbetine girebilir. Yani genellikle Müslüman kişilerden şu cümleleri örnek verecek olursak bu sene araba alırsam adak kurban adıyotum ve bu kurbanı yoksul kişilere paylaşacağım. Ya da 3 yıl içerisinde ev alırsam yine aynı şekilde yoksulları dağıtmak adına kurban alıyorum denildiğini çok duymaktayız. Kesilen adaklık kurbanlar genellikle yoksul ve durumu yetersiz olan insanlarla paylaşılmaktadır Ve bu çok güzel bir işlemdir. Firmamız tarafından adaklık kurban kesimi işlemi yapılmaktadır. Süpersiniz sizlerin kendinize ait olan hayvanı sizlerden teslim alıp sizlere de aynı şekilde teslim işlemini gerçekleştiriyoruz Daha sonra ise tekrardan etlerinizi evlerinize geri getiriyoruz. Eğer kendinize ait bir hayvanınız Yoksa bu durumda Bizim kendi hayvanlarımız bulunmakta Sizler bu hayvanlardan Dilediğiniz hayvanın seçip yine aynı şekilde adaklık kurban kesim işlemi Bizler tarafından ve profosyonel ekibimiz ve tecrübeli kadromuz tarafından gerçekleştiriliyor. Kapınıza yine aynı şekilde ücretsiz bir şekilde teslim edilmesini sağlıyoruz. Dersiniz bizlere Online olarak ulaşabilirsiniz veya telefon numaramız internet sayfamız üzerinde yazmaktadır buradan Yine Siparişinizi oluşturabilirsiniz yine bu şekilde işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz evlerinize teslimini ücretsiz bir şekilde sağlıyoruz.

Kesimler ne şekilde gerçekleştiriliyor?

Kesim konusunda aslında hiç bir şüpheniz olmasın tamamı ile helal kesim şeklinde gerçekleştiriyoruz Dilerseniz bu konuda İçinizde bir şüphe varsa sizlerle görüntülü iletişim kuruyoruz yani adaklık görüntülü bağlantılı kesim hizmetimiz sizler için ve gönüllü rahatlığınız için kurulmuş bir hizmet şeklidir Bu tamamen sizin gönlünüzün rahat olması içindir. Bu sistem genellikle müşterilerimiz tarafından özellikle uzak olan müşterlerimiz tarafından şehir bakımından tercih ettikleri bir sistemdir. Dilerseniz sizlerle de bu şekilde iletişime geçebiliriz.

Hayvanlarınız nasıldır?

Hayvanlarımız tamamen uygun şartlarda yetişmiş hayvanlardır. Dilerseniz küçükbaş isterseniz de büyükbaş hayvanlarımız firmamızda bulunmaktadır.  Bu tamamen sizin tercihinize kalmıştır. Görüntülü bağlantı sağlayarak görebilirsiniz. Yaşını doldurmuş besili en iyi adaklık kurbanları bizim firmamızda bulabilirsiniz En uygun adaklık kurbanların firmamızda bulabilirsiniz. Ile iletişime geçtiğiniz takdirde sizlere en güzel şekilde Yardımcı olmayı çalışıyoruz.  Dilerseniz kredi kartı ile satış veya nakit satış sunuyoruz. İstediğiniz boyutta ve cinste büyükbaş küçükbaş hayvanlarımız mevcuttur. Temiz ve hijyenik kesimhanelerimiz işinde usta kasaplarımız kurbanınızı istediğiniz gibi parçalarlar ve güzelce paketlerler. Kesilen adaklarınızı adresinize teslim edebildiğimiz gibi makbuz karşılığında ihtiyaç sahiplerine

Şanlıurfa Adaklık Kurban Koç | En Uygun Fiyatlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Adaklık Kurban Koç | En Uygun Fiyatlar

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!